Dobrý den, rád bych se zeptal, jestli existuje vás on-line katalog? Nenanšel jsem jej. Když ano, můžete mě prosím navést?
Text dotazu
Dobrý den, vznáším prosím dotaz, zda ve fondu máte časopis Český vinař, resp. jaké ročníky?
Odpověď
Dobrý den,
náš on-line katalog naleznete na adrese:
http://aleph.uzei.cz/F/I8GEV6JCJK3C8A6IMDGP2U7M2UYYMJEDGADBUI4DRGFTFUJ49Q-04075?RN=800783631&pds_handle=GUEST
v katalogu může vyhledávat kdokoliv, objednávat pouze registrovaný čtenář.
Asi by pro Vás bylo nejlepší se osobně zaregistrovat v naší knihovně a domluvit si případně badatelnu v Kojeticích při registraci. Jde o svazky časopisů v režimu badatelského řádu.
Nebo lze požádat o konkrétní ročníky přes vypujcky@uzei.cz pro neregistrovaného čtenáře a pak se registrovat a časopisy budou z Kojetic do Prahy převezeny.
Vozí se z Kojetic v pondělí a ve středu.
Ročenku Český vinař ve fondu máme (jedná-li se o vydavatele Vinařský spolek pro království české v Mělníku).
Máme ročníky 1-27 (1879-1905). Lze studovat pouze ve studovně nebo v badatelně V Kojeticíh, kde jsou ročníky uloženy.
Stejný titul, ale Cechu českých vinařů při České zemědělské společnosti v Mělníku, máme neúplný. Pouze roč. 1969,1977-1978, 1980-1990. (Signatura E34768/rok). Lze půjčit absenčně, ale objednat z Kojetic.
S pozdravem
Obor
Informace o knihovně
Okres
Praha
Knihovna
Knihovna Antonína Švehly
Datum zadání dotazu
24.10.2016 09:36
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu