Dobrý den, obracím se na Vás s pomocí při hledání sekundární literatury.
Text dotazu
ráda bych Vás požádala o pomoc ke publikacím či článcích, které se zmiňují o próze od Milana Kundery - Valčík na rozloučenou, také i jemu samému.
Předem děkuji za Vaši odpověď.
Odpověď
Dobrý den,
doporučuji Vám použít databázi Bibliografie české literární vědy: http://isis.ucl.cas.cz/index.jsp?form=biblio, případně Databázi české literární vědy, pro články od roku 2012: http://aleph20.lib.cas.cz/F/?func=file&file_name=find-b&local_base=UCLA. Dále Vám může přijít vhod stránka s profilem Milana Kundery ve Slovníku české literatury po roce 1945: http://www.slovnikceskeliteratury.cz/showContent.jsp?docId=1265.
V příloze najdete výsledky hledání článků týkajících se románu Valčík na rozloučenou v Bibliografii české literární vědy. Seznam obsahuje 41 záznamů. Hledáním podle předmětu "Kundera Milan" získáte 2782 výsledků.
Další zdroje, ve kterých najdete užitečné bibliografické citace, uvádím níže i s odkazy do našeho online katalogu.
Použité zdroje
CHVATÍK, Květoslav. Svět románů Milana Kundery. Vyd. 2., upr. a rozš. Brno: Atlantis, 2008, 199 s. ISBN 978-80-7108-297-2.
https://vufind.mzk.cz/Record/MZK01-000903864
KOSKOVÁ, Helena. Milan Kundera. Vyd. 1. Praha: H & H, 1998, 189 s., [12] s. il. na příl. ISBN 80-86022-19-6.
https://vufind.mzk.cz/Record/MZK01-000290665
KUBÍČEK, Tomáš. Vyprávět příběh: naratologické kapitoly k románům Milana Kundery. Vyd. 1. Brno: Host, 2001, 200 s. ISBN 80-7294-043-0.
https://vufind.mzk.cz/Record/MZK01-000585241
Přílohy
Obor
Jazyk, lingvistika a literatura
Okres
Brno-město
Knihovna
Moravská zemská knihovna v Brně
Datum zadání dotazu
07.04.2015 08:00
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu