Dobrý den, nevíte o něaké odborné knize o designu?
Text dotazu
Dobrý den,
píšu seminární práci o výrobě nočního designového stolku a chtěl jsem jednu kapitolu věnovat designu, ale nevím o žádné dobré knize o designu.
Neznáte nějakou?
Mockrát děkuji
Odpověď
Dobrý den,
k Vašemu dotazu uvádíme několik příkladů záznamů o knihách z báze NKC (https://aleph.nkp.cz/cze/nkc) Národní knihovny. Do vyhledávacího formuláře jsme zadali klíčová slova "nábytek, design, byt".
• SHAWKAT, Sabah. The art of structural design. 1. edition. Brno: Tribun EU, s.r.o., 2017. 208 stran. ISBN 978-80-263-1161-4. https://cache.obalkyknih.cz/file/toc/256309/pdf
• YUDINA, Anna. Furnitecture: furniture that transforms space. First published. London: Thames & Hudson, 2015. 271 stran. ISBN 978-0-500-51776-5.
• KANICKÁ, Ludvika. Design nábytku v současném světě. 1. vyd. Brno: ERA, 2007. 120 s. ISBN 978-80-7366-107-6.
• SOUKENKA, Vladimír. Design nábytku. Vyd. 2. Praha: ČVUT, Fakulta architektury, 2001. 41 s., [12] s. obr. příl. ISBN 80-01-02405-9.
• KANICKÁ, Ludvika a HOLOUŠ, Zdeněk. Nábytek: typologie, základy tvorby. 1. vyd. Praha: Grada, 2011. 159 s. ISBN 978-80-247-3746-1. částečně volně dostupné na https://books.google.cz/books?id=vB4hc2FNN3kC
• CHISLETT, Helen. Škola designu Kelly Hoppen: vytvořte si domov svých snů. Vyd. 1. Praha: Knižní klub, 2014. 271 s. Universum. ISBN 978-80-242-4506-5.
• HRADECKÁ, Jana a kol. Škola interiérového designu: pro všechny, koho zajímá dobré bydlení. 1. vyd. Praha: Grada, 2013. 232 s. ISBN 978-80-247-3559-7. částečně volně dostupné na https://books.google.cz/books?id=_7V_jmD7iaEC
Více záznamů můžete vyhledávat zadáním dalších klíčových slov v bázích Národní knihovny (NKC,SKC, ANL-články - https://aleph.nkp.cz) anebo také v elektronickém katalogu knihovny Uměleckoprůmyslového muzea, https://www.knihovna.upm.cz/
Obor
Umění, architektura, muzeologie
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
02.03.2018 14:28
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu