Kopie článků
Text dotazu
Dobrý den, mám zájem o tyto staré články. Dají se u vás objednat jejich kopie? Děkuji za odpověď.
Gaymans, F: Die Messung der Körperrotation und ihre Bedeutung für die Diagnose und Therapie vertebragener Störungen.
In: Manuelle Med., 9, 1971, s 31 – 34
Gaymans, F: Neue Mobilisations-Prinzipien und Techniken an der Wirbelsäule.
In: Manuelle Med., 18, 1980, s 96 – 101
Gaymans, F: - Lewit, K.: Mobilisation techniques using pressure (pull) and muscular facilitation and inhibition.
In: Funkční patologie hybné soustavy, Rehabilitácia, Suppl. 10 – 11, s. 47 – 51, Bratislava, Obzor 1975
Neue Mobilisations- Prinzipien und Techniken an der Wirbelsäule. Manuelle Med., 11,1973, s. 35-39
Odpověď
Dobrý den,
dané články jsem hledala v našem katalogu a dále v katalogu Ulrichsweb a Karlsruhe, bohužel, neúspěšně.
Vypadá to, že dané články nejsou zpřístupněné v plném textu.
Pokud Vám to alespoň trochu pomůže, zde je jeden článek od daného autora, přístupný skrze NTK v online podobě a plném textu. Ten samý přístupný online bez žádného přihlašování zde.
A zde je druhý článek od autora, který jsem našla online.
Dále posílám odkazy na články související s těmi, které hledáte. Našla jsem jiné publikace, které je citují. Snad by to mohlo být užitečné.
Články, které citují Neue Mobilisations-Prinzipien und Techniken an der Wirbelsäule. - rok 1973
Články, které citují Mobilisation techniques using pressure (pull) and muscular facilitation and inhibition.
Obor
Lékařství
Okres
Praha
Knihovna
Národní technická knihovna
Datum zadání dotazu
03.02.2020 08:00
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu