Dobrý den, chci se zeptat na literaturu ohledně plzeňského Sokola v letech 1900-1950.
Text dotazu
Dobrý den,
příští rok píši bakalářskou práci na téma plzeňský Sokol v letech 1900-1950, nyní sháním prameny, almanachy, literaturu, jednoduše vše.
Děkuji za Vaši odpověď a pomoc.
Odpověď
Dobrý den,
níže posílám odkazy, které by Vám mohly pomoci při hledání potřebné literatury:
1) Katalog Tritius | Knihovna města Plzně (plzen.eu)
2) Katalogy a databáze - Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje (svkpk.cz)
3) Archivní fondy a pomůcky - | Archiv města Plzně (plzen.eu)
4) Sokolské památky | Databáze objektů (sokolskepamatky.eu)
5) Badatelna | Státní oblastní archiv v Plzni (soaplzen.cz)
Pokud byste měla zájem o vypracování rešerše, tak tuto službu máme v nabídce také. Tato služba je zpoplatněna za 50,- Kč. Posílám Vám odkaz, kde jsou informace a ukázka rešerše: Rešerše | Knihovna města Plzně (plzen.eu)
Obor
Knihovnictví, informatika, všeobecné, referenční literatura
Okres
Plzeň-město
Knihovna
Knihovna města Plzně, p. o.
Datum zadání dotazu
15.03.2021 08:00
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu