Dobový tisk v Plzni v roce 1896
Text dotazu
Dobrý den, jaký vycházel regionální dobový tisk v Plzni v roce 1896?
Odpověď
Titul Nová doba je přístupný v digitalizované podobě (1896-1931/1945), ale pouze ve vnitřní síti SVK PK, jelikož podléhá autorskému zákonu a z tohoto důvodu také poskytujeme z digitálních faksimilií pouze papírové kopie. Pro studium Nové doby navštivte buď čítárnu časopisů, všeobecnou studovnu nebo speciální studovnu.
Plzeňský obzor (1892-1911) je pro uživatele dostupný na mikrofilmu v čítárně časopisů bez nutnosti předchozí objednávky.
Další tituly jako např. Plzeňské hospodářské noviny, Pilsner Zeitung, Pilsner Reform, Úřední list c. k. okresního hejtmanství a c. k. okresní školní rady v Plzni jsou dostupné pouze v papírové podobě a je nutné je objednat ze skladů do jedné ze studoven nebo jsou zpřístupňovány v badatelně - bližší údaje dostanete prostřednictvím našeho katalogu http://aleph.svkpl.cz.
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje v Plzni
Datum zadání dotazu
24.10.2011 16:16
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu