Digitalizované noviny ve VKOL
Text dotazu
Chtěl bych Vás poprosit o seznam všech novin na mikrofilmech, které má Vědecká knihovna ve svém archívu.
Odpověď
Digitalizovane noviny jsou sepsany v rubrice "Digitalni knihovna novin" na titulni strane nasich internetovych stranek www.vkol.cz. Je to vlevo.
PERIODIKA (26/1379368)
- Bohemia, Deutsche Zeitung (digit. 1828-1915)
- Česká mysl (digit. 1900-17, 19-38, 41-47)
- Československý denník (digit. 1917-1920)
- Humoristické listy (digit. 1858-1935)
- Květy (digit. 1865-1872)
- Květy (digit. 1834-1850)
- Lidové noviny (digit. 1893-1945)
- Moravská Orlice (digit. 1863-1902)
- Národní listy (digit. 1861-1941)
- Národní politika (digit. 1884-5,1906-8,11-15,17-19,23,44-45)
- Náš kraj (digit. 1942-1945)
- Našinec (digit. 1869-1941)
- Nikolsburger Wochenschrift (digit. 1860-1925)
- Olomoucké noviny (digit. 1865,68-69)
- Pochodeň (digit. 1933-38,45-80)
- Právo lidu (digit. 1898-99)
- Prossnitzer Wochenblatt (digit. 1871-75)
- Rudé právo (digit. 1945-68)
- Svět (digit. 1942-1945)
- Světozor (digit. 1867-1899)
- Tvorba (digit. 1925-38, 45-47)
- Vosa (digit. 1864-66)
- Wau Wau (digit. 1865-70)
- Zlatá Praha (digit. 1884-1929)
- Zlín : časopis pro šíření zásad služby veřejnosti (digit.
1932-1941) - Zlín : sdělení zaměstnanců fy. Baťa (digit. 1932-1941)
Obor
Informace o knihovně
Okres
--
Knihovna
Vědecká knihovna v Olomouci
Datum zadání dotazu
05.03.2010 11:44
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu