Diferenciální rovnice druhého stupně
Text dotazu
Hledám vázanou knihu, překlad z ruštiny do češtiny, z roku 1958-1960, vysdalo SNTL, autor - sovětský akademik AV ZSSR
Odpověď
Dobrý den,
pátrala jsem po knize, o které jste nám zaslal některé údaje. Prošla
jsem několik souborných katalogů, Českou národní bibliografii a jediný
titul, který by odpovídal je:
PANOV, Dmitrij Jurjevič
Příručka k numerickému řešení parciálních diferenciálních rovnic:
Určeno věd. pracovníkům, inž. a posluchačům techniky, SNTL 1958
Obor
Matematika
Okres
--
Knihovna
Městská knihovna Ústí nad Orlicí
Datum zadání dotazu
24.01.2008 12:55
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu