Diferenciální rovnice druhého řádu
Text dotazu
Celkem tazatel zaslal tři dotazy, které byly zodpovězeny v jedné odpovědi:
1. Komu: ptejteseknihovny@svkpl.cz
Předmět: Diferenciální rovnice druhého řádu (16)
Datum: 23. února 2005 9:44
Kurz diferenciálních rovnic V.V.Stěpanov Přírodověd. nakladatelství Praha, 1950, 1952 přeložil : Ed. Čech
2. Komu: ptejteseknihovny@svkpl.cz
Předmět: Diferenciální rovnice druhého řádu (16)
Datum: 23. února 2005 9:49
Parciální diferenciální rovnice I.G.Petrovskij Přírodovědecké vydavatelství Praha, 1952
3. Komu: ptejteseknihovny@svkpl.cz
Předmět: Diferenciální rovnice druhého řádu (16)
Datum: 23. února 2005 9:53
Příručka k numerickému řešení parciálních diferenciálních rovnic D.J.Panov. SNTL Praha, 1958
Odpověď
ve Vašich e-mailech jste neuvedl text dotazu. Domnívám se tedy, že žádáte:
1. Ověření správnosti uvedených citací (záznam dle citační normy ISO 690) PANOV, D. Příručka k numerickému řešení parciálních diferenciálních rovnic. Přel. Vladimír Malý. 1. vyd. Praha : SNTL, 1958. 185 s.
PETROVSKIJ, I. Parciální diferenciální rovnice. Přel. Jaroslav Kurzweil. 1. vyd. Praha : Přírodověd. vydavatelství, 1952. 276 s.
STEPANOV, Vjačeslav Vasiljevič. Kurs diferenciálních rovnic. Přel. Eduard Čech. 2. vyd. Praha : Přírodověd. vydavatelství, 1952. 512 s.
2. ověření, zda jsou citované knihy ve fondu Studijní a vědecké knihovny Plzeňského kraje. Doporučuji prohledat katalogy knihovny. Vzhledek k tomu, že se jedná o starší knihy navštivte jmenný naskenovaný katalog "GK-Jmenný katalog" na http://katif.svkpl.cz. Hledejte podle autora a pak podle slov v názvu. Záznam třetí knihy je již rekatalogizován a je tedy dostupný i v
elektronickém katalogu http://aleph.svkpl.cz (tento katalog obsahuje záznamy knih získaných od roku 1988, starší výběrově). Informace o katalozích naleznete na http://www.svkpl.cz/elkatalog.htm. Informace o pravidlech půjčování dokumentů v SVK PK jsou na http://www.svkpl.cz/ctenprukaz.htm, http://www.svkpl.cz/vypujcak.htm nebo
http://www.svkpl.cz/knihrad.htm#vypujcni. Podmínkou půjčení knihy domů je platný roční čtenářský průkaz. Při výpůjčce do studovny stačí jednorázový denní průkaz za 10,- Kč.
Pokud jste žádal pouze dohledat signatury knih kvůli výpůjčce, formulujte tento požadavek do textu dotazu.
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje v Plzni
Datum zadání dotazu
06.12.2007 15:58
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu