Desítka her. Brno. Atlantis 1995 - kde je k vypůjčení? Díky
Text dotazu
Potřebuji prostudovat Uhdeho hru Král Lávra. Kromě samostatné publikace Orbis 1965 by měla být publikována též v titulu Desítka her. Brno. Atlantis 1995.
Odpověď
Dobrý den,
Divadelní hra Milana Uhdeho Král Vávra je dostupná v řadě knihoven ČR a také v digitální knihovně Kramerius (https://kramerius5.nkp.cz/), v které je dostupná uživatelům NK ČR (Národní knihovny ČR) a spolupracujících institucí v režimu DNNT (díla nedostupná na trhu, více zde: https://dnnt.nkp.cz/ctenar.html).
Knihu je možné také např. zakoupit v antikvariátu. Níže Vám přinášíme přehled knihoven, ve kterých je kniha k dispozici. Hra je také součástí publikace Desítka her, jak jste uvedl. Pod odkazem na katalog NKC najdete knihovní jednotky v NK ČR a pod odkazem SKC (Souborný katalog ČR) přehled jednotek v knihovnách ČR.
*UHDE, Milan. Král-Vávra: nonstop-nonsens. Praha: Orbis, 1965.81 s. Dostupné také z: https://ndk.cz/uuid/uuid:2f721ba0-e5dc-11e3-8e46-5ef3fc9ae867
Dílo dostupné v režimu DNNT
NKC - https://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=000296658&local_base=NKC
SKC - https://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=000403125&local_base=SKC
ABA001 [NK ČR Praha] -- sign. SF III 001080
ABA007 [KNAV Praha]
ABB060 [AV ČR - Ústav pro českou literaturu Praha] -- sign. 2388 VIII 2
ABD001 [FF UK - Knihovna Praha]
ABD020 [Knihovny AMU Praha] -- sign. D_4A 7977, a, b
ABE309 [Knih. Archivu Nár. divadla Praha] -- sign. R 2141
ABG001 [Městská knihovna Praha - Staré Město] -- sign. BB 286
BKG001 [Měst. knihovna Blansko] -- sign. B 16547/H
BNG001 [Měst. knihovna Benešov]
BOA001 [Moravská zemská knihovna Brno] -- sign. PK-0039.317
BOD001 [FF MU - Ústřední knihovna. Brno]
BOE310 [MZM - Ústřed. knih. Brno] -- sign. 9-G-V-81
CBD007 [JU - Akademická knih. České Budějovice]
HOG001 [Měst. knihovna Hodonín]
JIG001 [Městská knihovna Jihlava]
JNG001 [Měst. knihovna Jablonec nad Nisou]
KMG001 [Měst. knihovna Kroměříž]
KMG502 [MKS - Městská knihovna Holešov]
KTG001 [Měst. knihovna Klatovy]
NBG505 [Měst. knihovna Milovice]
OLG001 [Měst. knihovna Olomouc]
OSG002 [Knihovna města Ostravy] -- sign. 2-.5025
PNA001 [Studijní a vědecká knihovna Plzeň] -- sign. 156138
RKG001 [Měst. knihovna Rychnov nad Kněžnou]
SVG001 [Měst. knihovna Svitavy]
TPG001 [Region. knihovna Teplice]
ULG001 [Severočeská vědecká knihovna Ústí nad Labem] -- sign. B12555
ZLG001 [Krajská knihovna F.Bartoše Zlín]
*UHDE, Milan. Desítka her. Vyd. 1. V Brně: Atlantis, 1995. 334 s., [16] s. obr. příl. ISBN 80-7108-111-6.
Král Vávra
NKC - https://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=000110026&local_base=NKC
SKC - https://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=000927460&local_base=SKC
Antikvariát:
http://www.dva-antikvari.cz/detail/kral-lavra-milan-uhde/126620
Obor
Divadlo, film, tanec
Okres
--
Knihovna
Datum zadání dotazu
06.10.2021 07:31
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu