deratizace
Text dotazu
hledám odkazy na zákony a jiné právní normy vztahující se k předmětu
Odpověď
Dobry den, nase sluzba Ptejte se knihovny neposkytuje právní poradu. S dotazy z oblasti prava, zakonu, vykladu textu zakonu, narizeni apod. se muzete obratit spise napr. na http://www.ptejteseknihovny.cz/odkazy/zakony-pravni-poradny-1/.
Pravni predpisy, ktere se tykaji terminu deratizace, si  muzete najit i sam v Systemu pravnich informaci ASPI. (Predpokladam, ze tato elektronicka sbirka zakonu a narizeni je ve Vasi instituci k dispozici). Z Vaseho zadani neni jasne, zda se Vam jedna o nyni platne predpisy. Do ASPI jsou zahrnuty zakony od roku 1945, v nekterych pripadech i starsi.
Knizne vysly v nekterych letech hygienicke predpisy, ktere zahrnuji i predpisy a narizeni o deratizaci, zpusoby deratizace apod. Za zminku stoji i odborne periodikum, viz bibliograficky zaznam nize, kde by bylo mozno se take dovedet nejake uzitecne predpisy a informace k problematice deratizace.
Dezinfekce, Dezinsekce, Deratizace
Praha : Sdruzeni pracovniku dezinfekce, dezinsekce,
deratizace CR, [1999]-
Odkazy             WWW stranky vydavatele:
http://www.sdruzeni.ddinfo.cz
Roky/Sv.             Roky: 2001-
ISSN                 1212-4257
Vydavano           [Roc. 8, c. 1 (1999)]-
Souc. periodicita   4x rocne
Drive jako         Zpravodaj dezinfekce, dezinsekce, deratizace
Dalsi korporace    Sdruzeni pracovniku dezinfekce, dezinsekce a
deratizace Ceske republiky
Poznamka            Pokracuje v rocnikovani z predchoziho titulu
Predmet. heslo     Sdruzeni pracovniku dezinfekce, dezinsekce a
deratizace Ceske republiky
Predmet. heslo     ochrana verejneho zdravi
Predmet. heslo     dezinfekce
Predmet. heslo     dezinsekce
Predmet. heslo     deratizace
Forma, zanr        odborne casopisy
Skupina Konspektu   614 - Verejne zdravi a hygiena.
Obor
Právo
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
21.05.2009 09:34
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu