dekret č.138/45 Sb
Text dotazu
Dobrý den. Kde bych si mohl přečíst celé znění tohoto dekretu? (č.138/45 Sb) Je to dostupné i on-line?
Odpověď
Dobrý den, dekret prezidenta republiky o trestání některých provinění proti národní cti číslo 138/1945 Sb. částka: 57 je obsažený ve Sbírce zákonů Republiky Československé z roku 1945.
Tato sbírka je v Národní knihovně dostupná ve volném výběru Všeobecné studovny anebo v Referenčním centru v elektronické sbírce zákonů ASPI (automatizovaném systému právních informací).
Vstup do Národní knihovny je podmíněn průkazkou čtenáře, http://www.nkp.cz/pages/page.php3page=sluz_vypsluzby.htm.
Doporučený odkaz : http://web.mvcr.cz/archiv2008/ , Sbírka zákonů z roku 1945.
Obor
Právo
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
24.09.2009 17:01
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu