Dějiny podnikání
Text dotazu
Dobrý den,
pro svou závěrečnou práci hledám
materiál na téma" historie podnikání" nebo "počátky podnikání"
"historie živnostenských úřadů".
Prosím můžete mi pomoci kde hledat??
Odpověď
Dobrý den,
Zkuste se podívat na :
Geršlová, Jana: Co by tomu řekl Johann Becher? : (kulatý stůl k dějinám
podnikání), Professional Publishing, 2010, 82 s.
Kuba, Zdeněk : Dějiny ekonomického myšlení a podnikání, Vysoká škola
podnikání, 2005, 71 s.
Urbanec, Vítězslav: Akciové společnosti v českých zemích od roku 1913
po současnost - forma podnikání, právní rámec a statistický přehled o
jejich vývoji, Vega, 2007, 286 s.
Dále by Vás možná zajímala série Historie a současnost v podnikání, která
vychází vždy v souvislosti s nějakým regionem.
V případě, že máte zájem o více pramenů, je možnost nechat si
vypracovat obsáhlejší rešerši. Informace o službě najdete na:
http://www.mzk.cz/sluzby/reserse-konzultace
Obor
Historie a pomocné historické vědy. Biografické studie
Okres
--
Knihovna
Moravská zemská knihovna v Brně
Datum zadání dotazu
20.09.2011 07:44
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu