Dějiny Krumpachu
Text dotazu
Dobrý den, prosím poraďte kde najdu historii Krumpachu. 1919-se Krumpach připojil k městu Zábřeh na mor. Píši rodinný rodokmen.
Odpověď
Zde jsou odkazy na články, které se Krumpachem zabývají:
Města, obce a místa očima kronikářů : Krumpach / Č. Höll.. --  4 il.
In: Týden na severu. -- Šumperk. -- Č. 9, (20040601), s. 8
(ris)
Oprava sýpky? Nejdřív z ní musí být památka / (ris). --  1 il.
In: Šumperský a jesenický deník. -- [České Budějovice]. -- ISSN 1801-9811. -- Č. 234 (20081004), s. 3
(red)
Zemřel znalec Welzlova života Ctibor Lolek / (red). --  1 il.
In: Moravský sever. -- [České Budějovice]. -- ISSN 1213-8207. -- Č. 20 (20030520), s. 3
Další záznamy naleznete v knize Bibliografie okresu Šumperk. Brno, 2002.
Jinak bych vám doporučila obrátit se na městský úřad v Zábřehu, nebo knihovnu tamtéž.
Dějiny této obce samostatně zatím nejsou.
Obor
Historie a pomocné historické vědy. Biografické studie
Okres
--
Knihovna
Vědecká knihovna v Olomouci
Datum zadání dotazu
24.03.2010 09:22
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu