dějiny a historie Hodonína
Text dotazu
Hledám knihu o historii města Hodonína - mezi lety 1650 -1850.
Odpověď
Dobrý den,
posílám několik dokumentů, které by vám mohly být užitečné, samozřejmě závisí na tom, pro jaký účel dokumenty potřebujete.
Použité zdroje
Plaček, Miroslav a kol. Hodonín: dějiny města do roku 1948. Vyd. 1. Hodonín: Město Hodonín, 2008. 559 s. ISBN 978-80-254-2100-0.
Hynek, Miloš -Hodonín. Miloš Hynek. In: Věstník Historicko-vlastivědného kroužku v Žarošicích 2000 č. 9 (2000), s. 94-97.
Havlík, Miroslav -Urbář panství Hodonín z roku 1600 I.. Miroslav Havlík. 1. vyd. Strážnice : Národní ústav lidové kultury, 2012. 258 s. ; 24 cm (Edice historických pramenů panství Hodonín) [Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy] ISBN:978-80-87261-79-8 (brož.)
Vlach, Jaroslav - Skládanková, Amálie - Štarha, Ivan - Kubíček, Jaromír. Bibliografie okresu Hodonín. Zprac. Jaroslav Vlach ; Fot. Aťa Skládanková ; Soupis novin a čas. zprac. Jaromír Kubíček ; Kapitolu o správním vývoji okresu Hodonín naps. Ivan Štarha. 1. vyd. Hodonín : Strážnice : Brno :; (Ostrava : Okresní knihovna ; Ústav lid. umění ; Státní vědecká knihovna : Muzejní a vlastivědná společnost, 1985; MTZ 21). 357 s. : [32] s. fot. [Jmenný, předmětový osobní a oborový rejstřík; Seznam excerpovaných čas. a novin; Ilustr. tit. list a předsádky]
Rucká, Galina -Hodonín - Národní třída.: Jedna ulice, desítky příběhů.... 1. část, Hessova ulice /. Galina Rucká. In: Jižní Morava : vlastivědný ča
Obor
Knihovnictví, informatika, všeobecné, referenční literatura
Okres
Olomouc
Knihovna
Vědecká knihovna v Olomouci
Datum zadání dotazu
26.02.2018 10:36
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu