Daně - integrace
Text dotazu
Sháním podklady pro zpracování bakalářské práce na
téma: Možnosti úplné integrace základu daně z příjmů fyzických osob a
vyměřovacích základů ČR.
Odpověď
Jako studentka VŠE mate moznost nahlizet primo do plnych textu
vysokoskolskych kvalifikacnich praci VSE (VSKP VSE), zkuste se tedy
inspirovat primo u kolegu, kteri na totozne ci podobne tema jiz psali - tj.
prozkoumejte seznamy jejich pouzite literatury. (Detaily k pristupu k plnym
textum VSKP VSE viz http://ciks.vse.cz/knihovna/Ruzne/vskp_dostupnost.aspx
.)
Zkuste napr. nasledujici VSKP VSE:
Daň z příjmů fyzických osob v České republice a na Slovensku [elektronický
zdroj] / Iva Roháčová --  2008 -- ?? s. : digital, PDF soubor
Dopad změn daně z příjmů fyzických osob v roce 2008 na příjem
domácností [elektronický zdroj] / Lucie Moulíková --  2009 -- ??
s. : digital, PDF soubor
Dopad změn zákona o dani z příjmů mezi lety 2007 a 2008 na příjmy
obyvatelstva [elektronický zdroj] / Petra Kavková --  2009 -- ??
s. : digital, PDF soubor
Komparace základu daně z příjmů fyzických osob a vyměřovacího základu
sociálního pojistného ve vybraných zemích [elektronický zdroj] / Dagmar
Sobotová --  2008 -- ?? s. : digital, PDF soubor
Možnosti integrace vyměřovacích základů na pojistné a základu daně z příjmů
u zaměstnanců v ČR [elektronický zdroj] / Jana Těhlová --  2007 --  ??
s. : digital, PDF soubor
Zdanění příjmů fyzických osob v České republice před a po
reformě [elektronický zdroj] / Miriam Kalhousová --  2008 -- ??
s. : digital, PDF soubor
Dale muzete vyuzit tzv. akademicke volne dostupne internetove vyhledavace
jako Google Scholar (http://scholar.google.cz) nebo Scirus (
http://www.scirus.com/).
Krome toho muzete samozrejme vyhledavat i v elektronickych zdrojich VSE (
http://www.vse.cz/zdroje/), ktere mate dostupne i z domova (vyjma databazi
Amadeus, ASPI a Creditinfo - Firemni monitor). Vzhledem k regionalnimu
zamereni bych Vam doporucovala hledat napr. v  plnotextove databazi
Anopress (http://www.vse.cz/zdroje/vypis.php?ID_zdroje=12), abstraktove
databazi FinLit (http://www.vse.cz/zdroje/vypis.php?ID_zdroje=27) nebo
databazi ASPI s pravnimi predpisy a judikaturou pro CR (
http://www.vse.cz/zdroje/vypis.php?ID_zdroje=17).
Obor
Ekonomické vědy, obchod
Okres
--
Knihovna
Centrum informačních a knihovnických služeb Vysoké školy ekonomické v Praze
Datum zadání dotazu
11.01.2010 11:41
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu