Cviky na zhubnutí
Text dotazu
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na pár účinných cviků na spodní část břicha a vnitří oblast stehen a pod hýžděma a přitom abych nezhubla přes prsa. Mám
vysportovanou postavu, halvně svalnaté ruce a nohy, a těch nohou bych se
chtěla zbavit, nevypadá to hezky. Protože mám svaly a na tom vrstvu tuku.
Kdybych běhala zhubnu přes prsa???
Odpověď
Dobrý den, návody na formování těla, včetně příkladů a tipů cviků na jednotlivé problémové partie, můžete nalézt v následujících publikacích:
* RÜDIGER, Margit. Bodystyling : program pro pěknou postavu. Praha : Cesty, 2001. 48 s. : barev. il. ; 18 cm. ISBN 80-7181-469-5 (brož.)
* WINKLER, Nina. Břicho, stehna, zadeček intenzivně. Praha : Jan Vašut, 2008. 126 s. : barev. il. ; 22 cm. ISBN 978-80-7236-589-0 (brož.)
* MIEßNER, Wolfgang. Domácí posilování. České Budějovice : Kopp, 2004. 127 s. : barev. il., portréty ; 21 cm. ISBN 80-7232-244-3 (brož.)
* KUHNERT, Christin. Dokonalá postava : nové způsoby jemného, ale účinného posilování. Praha : Ottovo nakladatelství - Cesty, 2002. 48 s. : barev. il.
; 18 cm. ISBN 80-7181-657-4 (brož.).
* SCHÖNTHALER, Stefan; HOFMANN, Holger. Bodyprogram = Bodytrainer : nejlepší cviky pro posílení, uvolnění a pohyblivost. Praha : Ivo Železný, 2001. 124 s. : il. ; 20 cm. ISBN 80-240-2067-X (brož.)
* REGELIN, Petra. Fit! : formujeme postavu : cesta k vysněné postavě, účinný program pro spalování tuků. V Praze : Ikar, 2003. 94 s. : barev. il., portréty ; 22 cm. ISBN 80-249-0156-0 (váz.)
* STRAKOŠ, Jakub; VALOUCH, Vladimír. Osobní trenér II : cvičíme doma, v kanceláři i tělocvičně. Praha : Grada, 2005. 193 s. : il. ; 23 cm. ISBN
80-247-0475-7 (brož.).
* MIEßNER, Wolfgang. Perfektní domácí trénink. Praha : Grada, 2009. 127 s. :
barev. il. ; 24 cm. ISBN 978-80-247-2591-8 (brož.).
Můžete využít také internetové stránky (odkazy na další stránky si můžete vyhledat např. pomocí vyhledávače Google):
http://www.bricho.cz/index.html http://www.pravidlahubnuti.cz/cviky-na-bricho http://www.fitness-cviky.cz/cviky-na-bricho/ http://www.fitness-cviky.cz/cviky-na-zadek/ http://www.viviente.cz/cviky-na-zadek/ http://www.zeny.cz/magazin/cvicebni-sestavy/sestava-pro-stehna.aspx http://www.pravidlahubnuti.cz/jak-zhubnout-stehna
Běh je jedním z nejúčinnějších cvičení, které působí pozitivně na spalování tuků, nejvíce je procvičována oblast nohou, boků a hýždí. Bohužel jsme nenalezli informaci o tom, do jaké míry běh působí na hubnutí prsou. Můžete však vyhledat odbornou pomoc, např. ve fitness centrech bývají k dispozici trenéři, kteří Vám mohou poradit ohledně cviků pro redukci hmotnosti či tvarování postavy, které jsou pro Váš typ postavy nejvhodnější.
Obor
vse
Okres
--
Knihovna
Městská knihovna Trutnov
Datum zadání dotazu
25.11.2009 17:25
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu