Čtenářská dílna
Text dotazu
Dobrý den,
existují nějaké publikace, které se zabývají čtenářskou dílnou?
Děkuji.
Odpověď
Dobrý den, v elektronickém katalogu NK ČR jsme našli následující dvě příručky, které by vás mohly zajímat; (uvádíme s předmětovými hesly, která by vám mohla v dalším hledání pomoci):
Hlavni zahlavi       Safrankova, Katerina, 1977-
Nazev                Dilna cteni : principy a zkusenosti z programu RWCT / Katerina Safrankova, Milos Slapal a kolektiv autoru
Nakladatel           Dobris : Kriticke mysleni, z.s., 2017
Popis (rozsah)       91 stran : ilustrace, portrety, faksimile ; 30 cm
ISBN                 978-80-11-00122-3 (v knize neuvedeno ; brozovano)
Poznamka             Obsahuje bibliograficke odkazy
Predmet. heslo       Ctenim a psanim ke kritickemu mysleni (program)
Predmet. heslo       vzdelavaci programy
Predmet. heslo       ctenarske kluby
Predmet. heslo       cteni
Predmet. heslo       detske ctenarstvi
Predmet. heslo       ctenarska gramotnost
Predmet. heslo       vychova ke ctenarstvi
Forma, zanr          metodicke prirucky
Skupina Konspektu    028 - Cteni. Cetba
Hlavni zahlavi       Zalska, Katerina, 1962-
Nazev                Dilna cteni se sadou otazek / Katerina Sladkova
Nakladatel           Dobris : Safran, 2021
Popis (rozsah)       110 stran : ilustrace (prevazne barevne) ; 28 cm
ISBN                 978-80-907087-6-1 (brozovano)
Poznamka             Obsahuje bibliografie
Predmet. heslo       vychova ke ctenarstvi
Predmet. heslo       detske ctenarstvi
Predmet. heslo       ctenarska gramotnost
Predmet. heslo       sebehodnoceni zaku
Skupina Konspektu    028 - Cteni. Cetba
Dalším zdrojem informací by mohl být článek, viz níže. Záznam je z katalogu Knihovny knihovnické literatury https://www.nkp.cz/sluzby/jak-najit/knihovnicka-literatura. Dotaz svým obsahem do KKL spadá, doporučujeme obrátit se ještě tam, pokud byste potřeboval/a více zdrojů.
Hlavni zahlavi      Vojackova, Radka, 1973-
Nazev               Dilna cteni v knihovne / Radka Vojackova
Zdroj. dokument     Duha : informace o knihach a knihovnach z Moravy ; Roc. 35, c. 2 (2021), s. 10-11, ISSN 0862-1985 35:2
Odkazy              http://duha.mzk.cz/clanky/dilna-cteni-v-knihovne  - Plny text
Predmet. heslo      Mestska knihovna (Mikulov, Breclav, Cesko)
Predmet. heslo      ctenarska gramotnost
Predmet. heslo      knihy
Predmet. heslo      detske ctenarstvi
Predmet. heslo      detske hry
Obor
Jazyk, lingvistika a literatura
Okres
--
Knihovna
Datum zadání dotazu
16.02.2022 09:21
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu