Čtenář roku Kraje Vysočina
Text dotazu
Hledám jaké kategorie Čtenáře roku jste hledali v minulých letech a kdo byl vítězem v jednotlivých ročnících?
Odpověď
Čtenář roku Kraj Vysočina:
2011 – čtenář s největším počtem vypůjčených knih – Hedvika Jirásková Chotěboř
2012 – nejvěrnější čtenář (jak dlouho čtenář knihovnu navštěvoval) - Svatava Frühbauerová Havlíčkův Brod
2013 – nejlepší čtenář do 15 let – Markéta Kupcová Pelhřimov
2014 – čtenářská rodina – rodina Lukáškova Třebíč
Použité zdroje
Anopress IT
Obor
Informace o knihovně
Okres
Havlíčkův Brod
Knihovna
Krajská knihovna Vysočiny Havlíčkův Brod
Datum zadání dotazu
06.03.2015 07:34
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu