ČR a Francie - zaměstananost (srovnání)
Text dotazu
Dobrý den, mám napsat seminární práci na téma -
Analýza vývoje a hospodářsko politických souvislostí v oblasti
zaměstnanosti (srovnání ČR a Francie)-srovnat 5let.
Máte k tomuto tématu literaturu?
Odpověď
Zasílám výběr možné literatury a internetových pramenů k vaší práci. Další
dokumenty najdete v katalogu knihovny na adrese http://library.vse.cz.
Materiál, který by se konkrétně zabýval srovnáním ČR a Francie jsem
nenašla.
Internetové odkazy:
http://businessinfo.cz/cz/rubrika/francie/1000421/
http://www.euroskop.cz/
http://www.osn.cz/system-osn/specializovane-agentury/?i=116
http://www.oecd.org/home/0,2987,en_2649_201185_1_1_1_1_1,00.html
http://search.centrum.cz/index.php?q=politika+zam%C4%9Bstnanosti&sec=mix
Literatura:
1.  Employee representatives in an enlarged Europe. Luxembourg : Office for
Official Publications of the European Communities, 2008
2.  OECD employment outlook :  2008. Paris : Organisation for Economic
Co-operation and Development, 2008
3.  Kuchař, Pavel: Trh práce :  sociologická analýza. Praha : Karolinum,
2007.
4.  Yearbook of labour statistics 2006. Geneva : International Labour
Office, 2006.
5.  Evropská strategie zaměstnanosti a Česká republika :  základní
dokumenty, prosinec 2002 / Ministerstvo práce a sociálních věcí.Praha :
Ministerstvo práce a sociálních věcí České republiky, 2003.
6.  Agein and Employment Policies. France. Paris: Organisation for Economic
Co-operation and Development,  2005.
7.  Human capital as a factor of growth and promotion of employment at the
regional level :  the case of France and Germany. Luxembourg : Office for
Official Publications of the European Communities, 2005.
Obor
Ekonomické vědy, obchod
Okres
--
Knihovna
Centrum informačních a knihovnických služeb Vysoké školy ekonomické v Praze
Datum zadání dotazu
15.01.2009 09:23
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu