Consulting management
Text dotazu
Dobrý den, potřebovala bych literaturu na téma
Consulting management.
Odpověď
Dobrý den,
k tématu management consulting jsme v elektronickém katalogu Národní knihovny ČR (http://aleph.nkp.cz/cze/nkc) nalezli následující dokumenty:
POLÁK, Michal; KOPŘIVA, Jan. Manažerské poradenství: denní a kombinovaná forma studia. Brno : Akademické nakladatelství CERM, 2008. 86 s. ; 30 cm. (Učební texty vysokých škol). ISBN 978-80-214-3608-4.
POCZATKOVÁ, Blanka; MIKOLÁŠ, Zdeněk; LUDVÍK, Ladislav. Poradenství pro manažery a podnikatele A. Ostrava : Vysoká škola báňská - Technická univerzita Ostrava, Ekonomická fakulta, 2007. 194 s. ; 30 cm. (Studijní opora pro distanční vzdělávání). ISBN 978-80-248-1420-9.
BLOCK, Peter. Staňte se špičkovým poradcem: [jak dosáhnout toho, aby druzí využili vašich zkušeností]. Praha : Grada, 2007. 347 s. : il. ; 24 cm. -- (Manažer. Management). ISBN 978-80-247-1750-0.
HAAN, Erik de. Fearless consulting: temptations, risks and limits of the profession. Chichester: John Wiley & Sons, 2006. xxiii, 203 s. : il. ; 24 cm. ISBN 0-470-02695-2.
* poradenství v podnikání * řešení problémů * odpovědnost * studie
MIKOLÁŠ, Zdeněk; POCZATKOVÁ, Blanka. Základy práce poradce v podnikání: pomůcka pro poradce v podnikání. Háj ve Slezsku-Lhota : MAJ, 2000. 77 s. ; 21 cm. ISBN 80-86458-00-8.
Další vhodné zdroje nabízí také Souborný katalog vysoké školy ekonomické v Praze (http://library.vse.cz) , do vyhledávacího pole je možné zadat klíčová slova management consulting, poradenství management, poradenství podnikání.
Dále doporučujeme také bibliografickou článkovou databázi ANL - Články v českých časopisech, novinách a sbornících (http://aleph.nkp.cz/cze/anl) , kde jsme na dotaz management consulting zadaný do vyhledávacího pole Předmět získali 35 záznamů. Databáze obsahuje pouze citace článků z denního tisku a odborných periodik, plné texty je třeba dohledat přímo v konkrétních periodikách.
Řadu článků relevantních k uvedenému tématu by pak mohly obsahovat zejména zahraniční článkové databáze, které obsahují rovněž plné texty. Jedná se vesměs o placené zdroje, které jsou zpřístupňovány v knihovnách pouze registrovaným uživatelům s platným čtenářským průkazem. Informace o dostupných elektronických informačních zdrojích knihovny zpřístupňují na svých webových stránkách. Nabídka zdrojů Národní knihovny ČR je k dispozici na adrese https://www.nkp.cz/katalogy-a-db/licencovane-db/prehled-lic-zdroju, ve zdrojích mohou registrovaní uživatelé vyhledávat z počítačů ve studovnách NK ČR nebo prostřednictvím vzdáleného přístupu i mimo budovu knihovny, podrobnější informace na https://www.nkp.cz/katalogy-a-db/licencovane-db/vzdaleny-pristup.
Informace o zdrojích z oblasti ekonomie naleznete také na portálu Econlib - http://www.econlib.cz/ .
Obor
Ekonomické vědy, obchod
Okres
--
Knihovna
Datum zadání dotazu
01.02.2011 14:27
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu