cloudová uložiště a Office 365 pro školy
Text dotazu
Dobrý den
Mám zadané téma seminární práce týkající se cloudových uložišť a Office 365 pro školy. Mohli byste mi prosím poradit zdroje, které bych mohla použít pro zpracování těchto témat?
Děkuji
Odpověď
Dobrý den,
z tištěných zdrojů Vám v současné době můžeme doporučit pouze omezené množství dokumentů v českém jazyce. Níže uvádíme doporučené tištěné i internetové zdroje k tématu:
Knihy a sborníky:
* KUBÁLEK, Tomáš, KUBÁLKOVÁ, Markéta a TOPOLOVÁ, Ivana. Microsoft Office 365: systém sjednocené komunikace. V Tribunu EU vyd. 1. Brno: Tribun EU, 2012. 195 s. Manažerská informatika. Knihovnicka.cz. ISBN 978-80-263-0245-2.
* TOPOLOVÁ, Ivana. Nástroje pro týmovou spolupráci v cloudu. Praha: Oeconomica, 2013. 19 s. Faculty of International Relations Working papers, vol. VII, 7/2013. ISBN 978-80-245-2001-8.
* Počítač ve škole ...: ... ročník celostátní konference učitelů základních a středních škol: [sborník příspěvků: Gymnázium Vincence Makovského se sportovními třídami Nové Město na Moravě, ...]. Nové Město na Moravě: Gymnázium Vincence Makovského se sportovními třídami, [2004]- .
Internetové zdroje:
* Průvodce zřízením a využitím hostovaných služeb (ke stažení po zadání tohoto názvu do Googlu)
* http://products.office.com/cs-cz/student/office-in-education
Internetové články:
* http://www.cnews.cz/ceske-skoly-jiz-mohou-pouzivat-cloudova-office-365-zcela-zdarma
http://www.jakchutnacloud.cz/aktuality/microsoft-bezplatne-poskytne-skolam-office-365-pro-praci-i-vyuku
Další  dokumenty k tématu můžete vyhledávat v katalozích Národní knihovny, souborných katalozích či  licencovaných i nelicencovaných databázích, využít samozřejmě můžete i bibliografie uvedené v jednotlivých monografiích.
* Online katalog Národní knihovny ČR: http://aleph.nkp.cz/cze/nkc
* Souborný katalog ČR: http://aleph.nkp.cz/cze/skc
* Jednotná informační brána: http://www.jib.cz/
* Výběrová článková databáze ANL : http://aleph.nkp.cz/cze/anl
* Katalog Národního pedagogického muzea a knihovny J.A. Komenského: http://www.npmk.cz/knihovna
* Katalog Národní technické knihovny ČR: https://vufind.techlib.cz/?lng=cs
Obor
Výpočetní technika
Okres
--
Knihovna
Datum zadání dotazu
06.03.2015 17:56
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu