Clint Eastwood
Text dotazu
Dobrý den,mohli byste mi prosím zaslat nějaké originální zajímavosti o Clintu Eastwoodovi? Děkuji.
Odpověď
Dobrý den, nejvíce zajímavostí ze života Clinta Eastwooda bude nejspíše obsaženo v jeho biografii:
THOMPSON, Douglas. Sexual cowboy Clint Eastwood : [Biografie] / [Z angl.] přel. Boca Abrhámová. Praha : Cinema, 1994 (Praha : Svoboda). 202 s., [16] s. fotogr. ; 21 cm. ISBN 80-901675-0-0 (váz.). ISBN 80-90167500 (chyb.)
Dále můžete využít následující encyklopedie:
FIKEJZ, Miloš. Filmoví herci současnosti: 640 profilů zahraničních herců. Praha : Cinema : Knižní klub, 1996. 668 s. : portréty ; 21 cm. ISBN 80-85933-08-X (Cinema : váz.). -- ISBN 80-7176-335-7 (Knižní klub : váz.).
FIKEJZ, Miloš. Slovník zahraničních filmových herců konce XX. století. Praha : Volvox Globator, 2002. -- 2 sv. : portréty ; 21 cm. ISBN 80-7207-488-1 (sv. 2 : váz.). ISBN 80-7207-489-X (soubor : váz.). ISBN 80-7207-487-3 (sv. 1 : váz.)
Nebo webové stránky:
http://cs.wikipedia.org/wiki/Clint_Eastwood
http://en.wikipedia.org/wiki/Clint_Eastwood
http://cinema.nova.cz/clanek/novinky/zive-legendy-clint-eastwood.html
http://archive.sensesofcinema.com/contents/directors/03/eastwood.html
http://www.imdb.com/name/nm0000142/bio
http://www.guardian.co.uk/film/2008/jun/06/1
http://www.esquire.com/features/what-ive-learned/clint-eastwood-quotes-0109.
Obor
Filozofie a náboženství
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
08.10.2009 07:54
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu