Články J. E. Kouly v Mileně
Text dotazu
Vážení, prosím o info k jedinému ročníku časopisu Milena (viz níže záznam z Vaší knihovny) - potřebovala bych precizovat paginaci (foliaci) při citacích v bibliografické příloze k disertační práci. Původně je citace z tohoto časopisu ponechána převážně jen na čísle sešitu, tedy bez příslušného stránkování. Jedná se mi o články/studie, materiálie autora Jana E. Kouly.
Odpověď
Dobrý den,
v ročníku 1948 časopisu Milena jsem dohledala 4 články od J. E. Kouly. Některá čísla stránkování nemají uvedeno.
KOULA, J. E. Malujeme byt. Milena. 1948, č. 8, s. 17-18.
[na s. 17 jsou návrhy, na s. 18 text]
KOULA, J. E. Jen jeden a mlý pokoj. Milena. 1948, č. 9, s. [25]. - Toto číslo je bez paginace
KOULA, J. E. Kam s ním? Čili starý nábytek a nové bydlení. Milena. 1948, č 10, s. 17.
KOULA, J. E. Knihy Milena. 1948, č. 11, s. 15.
[úvaha nebojte se darovat nebo si kouit k vánocům knihu, budete ji moci kam uložit]
Obor
Umění, architektura, muzeologie
Okres
--
Knihovna
Vědecká knihovna v Olomouci
Datum zadání dotazu
15.01.2013 09:25
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu