Citace knihy obsahující kapitolu o Pavlu Nebeském od Josefa Špota
Text dotazu
Dobrý den,
již před pár měsíci jsem se na vás obracela s dotazem ohledně Pavla Nebeského. Velmi děkuji za informace a poskytnuté materiály! Nyní bych jen potřebovala upřesnit, v které z knih Josefa Špota (buďto v knize Kapitoly o literární Plzni III. nebo v knize Kapitoly o literární Plzni. Ředitelé knihovny města Plzně - spisovatelé) se vyskytuje na stranách 6 - 12 text o Pavlu Nebeském (potřebuji znát přesný název knihy, rok vydání, nakladatelství a kde byla kniha vydána - kvůli citaci do písemné práce).
Velmi děkuji a přeji pěkný den!
Odpověď
Dobrý den,
děkujeme za Váš dotaz. Kapitola o Pavlu Nebeském (na s. 6-12) je obsažena v publikaci Kapitoly o literární Plzni III. - ředitelé Knihovny města Plzně - spisovatelé. Citace této monografie (dle normy ČSN ISO 690/2011) je následující:
ŠPOT, Josef a KŮSOVÁ, Anna. Kapitoly o literární Plzni. Část 3, Ředitelé Knihovny města Plzně - spisovatelé. Plzeň: Knihovna města Plzně, 1991. 51 s.
Použité zdroje
on-line katalog Clavius
Souborný katalog ČR
Obor
Knihovnictví, informatika, všeobecné, referenční literatura
Okres
Plzeň-město
Knihovna
Knihovna města Plzně, p. o.
Datum zadání dotazu
13.04.2017 14:56
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu