Citace výročních zpráv
Text dotazu
Dobrý den, chci se zeptat, jak a jakým způsobem bych měl správně ocitovat dokumenty týkající se výroční zprávy o financování volebních kampaní.
Zdroj zde - https://www.udhpsh.cz/zprav[…]e-ps-2017-otevrena-data#ano
Konkrétně zde týkající se konkrétní strany - https://zpravy.udhpsh.cz/zprava/ps2017/ano
Děkuji moc.
Odpověď
Dobrý den,
v případě, že byste chtěl citovat web :
Podnázev webové stránky (Zprávy o financování volební kampaně do Poslanecké sněmovny 2017)
Název stránky (Úřad pro dohled nad hospodařením politických stran a politických hnutí), typ nosiče (online), místo, nakladatel, datum publikování.(Brno.UDHPSH.© 2019 ), datum aktualizace ( den, kdy jste citoval), dostupné z (https://www.udhpsh.cz/zpravy-o-financovani-volebni-kampane-ps-2017-otevrena-data#ano).
U citace konkrétní stránky by to mělo vypadat takto:
Podnázev webové stránky (Zpráva o financování volební kampaně Ano 2011 do Poslanecké sněmovny 2017.
Název stránky (Úřad pro dohled nad hospodařením politických stran a politických hnutí), typ nosiče online),
místo, nakladatel, datum publikování.(UDHPSH.Brno© 2019 ), datum aktualizace ( den, kdy jste citoval),
Dostupné z: https://zpravy.udhpsh.cz/zprava/ps2017/ano
Níže uvádíme odkazy na stránky, kde jsou pěkně zpracované citace i s příklady:
https://sites.google.com/site/novaiso690/schema-a-priklady/elektronick-zdroje
https://www.knihovnazn.cz/files/citace.pdf- str 12 -14.
Obor
Knihovnictví, informatika, všeobecné, referenční literatura
Okres
Praha
Knihovna
Datum zadání dotazu
20.04.2020 12:08
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu