Citace pdf dokumentu
Text dotazu
Dobrý den,
do bakalářské práce jsem použila informace z pdf dokumentu: https://cvvm.soc.cas.cz/[…]/ob170612.pdf
Jak mám tento dokument citovat?
Děkuji
Odpověď
Dobrý den,
pokud budeme vycházet ze zdroje tohoto dokumentu, pak bychom ho mohli ocitovat jako (samostatný) příspěvek na webu Centra pro výzkum veřejného mínění:
TUČEK, Milan. Postoje občanů k trestu smrti – květen 2017. In: Centrum pro výzkum veřejného mínění [online]. Praha: Sociologický ústav AV ČR, c2017 [cit. 2018-04-12]. Dostupné z: https://cvvm.soc.cas.cz/media/com_form2content/documents/c2/a4358/f9/ob170612.pdf
Dále bychom mohli vycházet také z obecné citace el. dokumentu, která je následující:
Jméno tvůrce. Název: podnázev. Vedlejší název [Typ nosiče]. Další tvůrce. Místo publikování: Nakladatel, Datum publikování, Datum aktualizace/revize [Datum citování]. Název edice a číslování. Standardní identifikátor. Dostupnost a přístup. Lokace. Požadavky na systém. Poznámky.
TUČEK, Milan.  Tisková zpráva: Postoje občanů k trestu smrti – květen 2017 [online]. Praha: Sociologický ústav AV ČR, 2017 [cit. 2018-04-12]. Dostupné z: https://cvvm.soc.cas.cz/media/com_form2content/documents/c2/a4358/f9/ob170612.pdf
Pro jakékoliv citování doporučuji portál Citace.com
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
Uherské Hradiště
Knihovna
Knihovna Bedřicha Beneše Buchlovana, Uherské Hradiště
Datum zadání dotazu
12.04.2018 12:23
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu