Citace článku z roku 1936
Text dotazu
Dobrý den,
mám nekvalitní kopii článku z Večerního českého slova, 8.5.1936. Pro potřebu citování mi chybí údaj o autorovi, číslu, ročníku a straně. Jedná se o článek "Hradec Králové půjde dál Ulrichovou cestou" z 8.5.1936/ Večerní české slovo. Můžete mi prosím pomoci?
Odpověď
Dobrý den,
procházela jsem Večerní České slovo na  mikrofilmu, ale Vámi uvedený článek jsem dne 8.5.1936 nenašla (procházela jsem celý výtisk toho dne + Večerní České slovo ze 7.5 a 9.5). Zároveň článek hledala i kolegyně z meziknihovních služeb, která obdržela objednávku na jeho kopii - nevím, zda jste si ho u ní článek objednávala Vy nebo je to pouze shoda náhod.
Každopádně článek zde není.
Není možné, že byl článek v jiném periodiku nebo jiný datum? Pokud byste si vzpomněla na jiné informace, dejte nám vědět, pokusili bychom se ho dodatečně dohledat.
Obor
Knihovnictví, informatika, všeobecné, referenční literatura
Okres
--
Knihovna
Datum zadání dotazu
16.03.2016 11:27
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu