citace Bílá kniha 1995
Text dotazu
Dobrý den,
nedaří se mi najít citaci či bibliografické údaje. K Bílé knize o vzdělávání z roku 1995. (Národní program o vzdělávání). Je možné tyto informace někde dohledat? Důležité je, aby to byla ta z roku 1995 a ne 2001.
Děkuji,
Odpověď
Dobrý den,
Bílou knihu o vzdělávání z roku 1995 se nám také nepodařilo dohledat. Jelikož Bílé knihy (soudě podle výsledků z katalogu) vydávají jednotlivá ministerstva, pokusili jsme se spojit nakladatele, tedy Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy, s rokem vydání 1995 a získali jsme jediný výsledek, jež stoprocentně není bílou knihou, viz. NEŠPOR, Karel a CSÉMY, Ladislav. Alkohol, drogy a vaše děti: jak problémům předcházet, jak je včas rozpoznat, jak je zvládat. 3., rozš. vyd. Praha: Sportpropag, 1995. 160 s. ISBN 80-238-1809-0. (odkaz: http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=000291941&local_base=CNB ). Hledali jsme tento dokument na stránkách Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy, leč opět bez pozitivní odezvy, viz.: http://www.msmt.cz/modules/search/index.php?plugin=3&query=b%C3%ADl%C3%A1+kniha&s%5Btype%5D=&s%5Bvalid_from_min%5D=01.01.1995&s%5Bvalid_from_max%5D=31.12.1995&s%5Bsort%5D=relevance&u%5Bv%5D=Hledat . Dokonce ani pokročilé vyhledávání na Googlu o Bílé knize z tohoto roku "neví" nic. Zkuste se proto obrátit přímo na Ministerstvo školství, kontakt: posta@msmt.cz .
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Datum zadání dotazu
20.06.2016 02:51
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu