Čističky odpadních vod
Text dotazu
Dobrý den, hledám nějaké materiály, ve kterých najdu informace o čističkách odpadních vod. Děkuji.
Odpověď
Dobrý den,
doporučujeme knihy z báze NKC Národní knihovny, http://www.nkp.cz. http://aleph.nkp.cz/cze/nkc. Při zadání klíčových slov "odpadní vody" a odfiltrování na češtinu naleznete 85 záznamů, např.:
-[Č.záznamu: 001962776]
Čištění odpadních vod [elektronický zdroj] / Josef Malý, Jitka Malá. -- 1. vyd.. -- Brno : Tribun EU, c2009
http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=001962776&local_base=NKC
[Č.záznamu: 000361451]
Chemické metody čištění odpadních vod : zdroje a typy znečištění vod, výběr metod zpracování odpadních vod, konstrukční aspekty čistíren odpadních vod, nařízení vlády České republiky č. 171/1992 Sb.. -- 1. vyd.. -- Praha : KZT, 1997. -- 47 s.
http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=000361451&local_base=NKC
[Č.záznamu: 001314820]
Malé čistírny odpadních vod / Jan Sojka. -- 2., aktualiz. vyd.. -- Brno : ERA, 2004. -- vii, 98 s.
[ http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=001314820&local_base=NKC
[Č.záznamu: 000114715]
Přírodní způsoby čištění odpadních vod / Jan Šálek. -- Vyd. 1.. -- Brno : PC-DIR, 1995. -- 115 s.
http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=000114715&local_base=NKC
[Č.záznamu: 001644513]
Technologie ochrany životního prostředí. Část I, Ochrana čistoty vod / Miroslav Richter. -- Vyd. 1.. -- Ústí nad Labem : Univerzita Jana Evangelisty Purkyně, Fakulta životního prostředí, 2005. -- 79 s. :
http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=001644513&local_base=NKC
[Č.záznamu: 002455023]
Čistírny odpadních vod : pro rodinné domy / Jan Sojka. -- 1. vyd.. -- Praha : Grada, 2013. -- 95 s. : il. (některé barev.) ; 21 cm
http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=002455023&local_base=NKC
Obor
Technika, technologie, inženýrství
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
07.06.2013 09:41
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu