Chvapil S. Ptáci v zemědělské krajině a jejich význam
Text dotazu
Chtěl by jsem se Vás, zda máte knihu: Ptáci v zemědělské krajině a jejich význam ( autor S. Chvapil
Odpověď
Uvedenou publikaci Chvapil. S. Ptáci v zemědělské krajině a jejich význam ve fondu nemáme. K orientaci v našem fondu slouží katalog na http://aleph.svkpl.cz dostupný bez omezení. Dle souborných katalogů českých knihoven: http.//www.caslin.cz, http://www.skat.cz, České národní bibliografie http://sigma.nkp.cz/F/?func=file&file_name=find-a&local_base=cnb či např. katalogu ÚZEI - Ústavu zemědělské ekonomiky a informací http://aleph.uzpi.cz/F, není tato brožura ve fondech českých knihoven. Dle informací na stránkách Ministerstva životního prostředí, které v roce 1999 v rámci projektu (539/1999) Polní ptáci - jejich význam a ochrana, vydání této brožury "Ptáci v zemědělské krajině a jejich význam" v počtu 2 500 Ks podpořilo, je možné o tuto brožuru požádat po zaplacení poštovného na adrese: Stanice ekologické výchovy CICONIA při ZO ČSOP Roudnice n. L., Máchova 1309, 413 01 Roudnice n. L, nebo telefonicky na čísle se záznamníkem: 0411/837603. Více informací na http://www.mzp.cz/projekty.2008/9539.html
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje v Plzni
Datum zadání dotazu
08.12.2009 14:03
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu