Chůze do schodů
Text dotazu
Kdo chodí první do shodů a ze schodů.
Odpověď
Doporučujeme prostudovat následující knihy (výběr z fondu Studijní a vědecké knihovny Plzeňského kraje):
Etiketa / Ivo Mathé, Ladislav Špaček. -- 1. vyd. v českém jazyce. -- Praha : BB art, 2005. -- 192 s. : barev. il. ISBN 80-7341-564-X
Lexikon společenského chování / Vladimír Smejkal, Hana Bachrachová ; [ilustrace Roman Kliský]. -- 3., zcela přeprac. vyd. -- Praha : Grada, 2002. -- 264 s. : il. ISBN 80-247-0209-6
Nebuď čuně : etiketa pro každého / Jasminka Petrović ; ilustroval Dobrosav Bob Živković ; [ze srbského originálu ... přeložil Miroslav Kostić]. -- 1. vyd. -- Havlíčkův Brod : Fragment, 2006. -- 88 s. ISBN 80-253-0306-3
Společenský slabikář / sestavil Jiří St. Guth-Jarkovský. -- 1. vyd. -- Praha : Marie Klátiková, 1999. -- 80 s. ISBN 80-902308-0-6
Velká kniha etikety / Ladislav Špaček ; [ilustrace Jan Eckert]. -- Vyd. 1. -- Praha : Mladá fronta, 2005. -- 164 s. ISBN 80-204-1333-2
Vysoká škola bontonu : 500 tipů do pohody (i nepohody) / Marie Formáčková, Michaela Zindelová. -- V Praze : XYZ, 2006. -- 272 s. ISBN 80-86864-61-8
Uvedené tituly lze rezervovat k absenční výpůjčce s platným ročním čtenářským průkazem na http://aleph.svkpl.cz
Nebo webovské zdroje např:
FORMAN, Zdeněk. Zásady společenského chování [online]. B.m. : Zdeněk Forman, (c)2003. Dostupné na WWW: http://chovani.unas.cz/.
Obor
Výchova a vzdělávání
Okres
--
Knihovna
Studijní a vědecká knihovna Plzeňského kraje v Plzni
Datum zadání dotazu
30.11.2007 11:17
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu