Chamurapiho zákoník-citace o odměně pro lékaře
Text dotazu
Prosím o zaslání přesné citace, kterou je v
Chamurap.zákoníku zajištěna spravedlivá odměna pro lékaře.
Odpověď
Dobrý den,
podle naší báze NKC samostatně vyšel Chammurapiho zákoník v roce 1951 a 1954, autor dr Josef Klíma.
Půjčili jsme si vydání z roku 1951, v knize není žádný předmětový rejstřík.
Prohlédli paragrafy 26-41, které jsou v předmluvě popsány takto: "upravují právní postavení zejména osob vojenských nebo povinných různými veřejnými službami", zde ovšem nic o lékařích není. Celý zákoník má 282 paragrafů, služba Ptejte se knihovny nepročítá díla a nehledá konkrétní větu / odstavec / paragraf.
Můžeme Vám zhotovit pro osobní potřebu kopii textu zákoníka (str. 1-29, další části jsou: Předmluva - str. 1-9, Doslov - str. 30-32, Rejstřík jmenný - str. 33-35).
Informace o reprografických službách na objednávku naleznete na http://www.nkp.cz/pages/page.php3?page=sluz_repro_obj.htm
Pokud nedostaneme do 3 dnů objednávku na reprografické služby, titul vrátíme do skladiště.
Objednávka kromě citace musí obsahovat i souhlas s podmínkami NK ČR - viz odkaz výše, formát kopie (titul má formát A4), provedení (černobílé x barevné), způsob platby a způsob doručení, v případě zaslání poštou i poštovní adresu.
K ceně za kopie se připočítává příplatek za přípravu předlohy (čl. 22 ceníku), v případě zaslání poštou i balné a poštovné dle tarifu České pošty (čl. 19, resp. 25 ceníku NK ČR http://www.nkp.cz/pages/page.php3?page=sluz_cenik.htm)
Obor
Lékařství
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
06.01.2011 16:42
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu