Cestovní pojištění
Text dotazu
Dobrý den, ráda bych požádala o pomoc při
vyhledávání zdrojů na téma cestovní pojištění.
Odpověď
V seznamu najdete literaturu a internetové odkazy, které se týkají
cestovního pojištění. Další prameny můžete vyhledávat  v souborném katalogu
VŠE na adrese http: library.vse.cz, v Jednotné informační bráně na
http://www.jib.cz/, na webových stránkách jednotlivých pojišťoven nebo
agentur, které toto pojištění poskytují.
Literatura:
Štalmach, Petr: Daňové zákony 2009 a předpisy související :  úplná platná
znění k 1.1.2009. Praha : SEVT, 2009.
Vostatek, Jaroslav: Sociální a soukromé pojištění. Praha : Codex Bohemia,
1996.
Bland, David: Pojištění :  principy a praxe. Praha : Česká asociace
pojišťoven, 1997.
Ducháčková, Eva,: Principy pojištění a pojišťovnictví. Praha : Ekopress,
2005.
Čejková, Viktória: Pojistný trh. Praha : Grada, 2002.
Cipra, Tomáš: Praktický průvodce finanční a pojistnou matematikou. Praha :
Ekopress, 2005.
Internetové zdroje:
http://www.mesec.cz/pojisteni/cestovni-pojisteni/
http://www.penize.cz/cestovni-pojisteni
http://www.finance.cz/pojisteni/informace/cestovni/
http://finance.idnes.cz/cestpoj.asp
http://magazin.ceskenoviny.cz/cestovani/pojisteni/
http://cestovni-pojisteni.orbion.cz/
Obor
Ekonomické vědy, obchod
Okres
--
Knihovna
Centrum informačních a knihovnických služeb Vysoké školy ekonomické v Praze
Datum zadání dotazu
11.01.2010 10:49
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu