Počet osvojených dětí
Text dotazu
Dobrý den, chtěla bych se Vás tímto zeptat, kde
bych mohla nalézt aktuální informace týkající se počtu osvojených dětí v
České republice v jednotlivých letech, a to od roku 2005 do roku 2009?
Doposud jsem našla jen počty dětí osvojených v letech 2000- 2004. Děkuji
Odpověď
Dobrý den,
omlouváme se za zpoždění v odpovědi, které bylo dáno provozními důvody.
Statistiky týkající se počtů osvojení v České republice najdete v Statistických ročenkách z oblasti práce a sociálních věcí, zpracovávaných Ministerstvem práce a sociálních věcí, viz https://www.mpsv.cz/.
Počet osvojených dětí v ČR v letech 1989-2006 v mezinárodním srovnání (dle databáze TransMONEE 2008, kterou zpracovává výzkumné centrum Innocenti Research Centre spadající pod UNICEF) najdete např. na stránkách Nadace Táta a Máma (http://www.nadacetm.cz) nebo Nadace Terezy Maxové(http://www.terezamaxovadetem.cz) - jedná se o stejné statistiky).
Obor
Výchova a vzdělávání
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
11.01.2011 08:42
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu