Československá vědeckotechnická společnost
Text dotazu
Dobry den, muzete mi laskave zodpovedet, ve kterem roce byla zalozena Ceskoslovenska vedecko-technicka spolecnost?
Odpověď
Dobry den, heslo "Ceskoslovenska vedeckotechnicka spolecnost" z Male ceskoslovenske encyklopedie uvadi mimo jine tyto informace:
Ceskoslovenska vedeckotechnicka spolecnost (CSVTS) - organizace se vytvarela od 1955 jako rada oborovych vedeckotechnickych spolecnosti pri CSAV - 1959 byly usnesenim vlady CSSR tyto spolecnosti z CSAV vycleneny a byla vytvorena jednotna samostatna celostatni organizace pri ROH - CSVTS ma 23 odb. spolecnosti, 6 komitetu a 10 komisi, ktere ridi prislusne nar. organy CSVTS
Mala ceskoslovenska encyklopedie. 1.[dil], A-C. Praha : Academia, 1984. s. 807.
Obor
Technika, technologie, inženýrství
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
23.01.2008 16:14
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu