České Švýcarsko
Text dotazu
Dobrý den,
ráda bych se zeptala, zda se ve vaší knihovně nenacházejí nějaké knihy o Českém Švýcarsku a o jeho jednotlivých místech.
Odpověď
Dobrý den,
posílám Vám výběrový soupis knih a map o Českém Švýcarsku z fondu Moravské zemské knihovny (větsinu z nich půjcujeme pouze prezenčně
do studovny):
Číslo záznamu :         1
Českosaské Švýcarsko turistická mapa 1:50 000 / zpracovala a vydala Kartografie Praha. -- 1. vyd.. -- Praha : Kartografie Praha, 2010. -- 1 mapa :. ISBN: 978-80-7393-116-2 (složeno). Sign: Mp2-1247.953
Sysno: 001110401 NKC?: nkc20102120474
Do katalogu:http://aleph.mzk.cz:80/F/?func=direct&doc_number=001110401&local_base=MZK01
Číslo záznamu :         2
NP České Švýcarsko turistická a cykloturistická mapa 1:25 000 = NP Sächsische Schweiz - Ostteil : Wander- und Radwanderkarte 1:25 000 ; NP Sächsische Schweiz = Labské pískovce / aktualizace a tvůrčí přepracování Geodézie On Line. -- 2. vyd.. -- Česká Lípa : Geodézie On Line, 2010. -- 2 mapy na 1 listu :. ISBN: 978-80-87380-35-2 (složeno). Sign: Mp2-1247.191
Sysno: 001104021 NKC?: nkc20102114485
Do katalogu:http://aleph.mzk.cz:80/F/?func=direct&doc_number=001104021&local_base=MZK01
Číslo záznamu :         3
Pravčická brána : velká kniha o velké bráně / Zuzana Vařilová, Natalie Belisová (editorky). -- Vyd. 1.. -- Praha ; Krásná Lípa : Správa Národního parku České Švýcarsko ve spolupráci s nakl. Academia, 2010. -- 239 s. :. ISBN: 978-80-904404-0-1 (Správa Národního parku České Švýcarsko : váz.). Sign: 3-1245.066
Sysno: 001101785 NKC?: nkc20102088168
Do katalogu:http://aleph.mzk.cz:80/F/?func=direct&doc_number=001101785&local_base=MZK01
Číslo záznamu :         4
Českosaské Švýcarsko / [autoři Petr David ... et al. ; fotografie Martin David ... et al.]. -- 3., přeprac. a rozš. vyd.. -- Praha : S & D, 2009. -- 251 s. :. ISBN: 978-80-86899-43-5 (brož.) : Kč 179,00. Sign: 1-1243.213
Sysno: 001095032 NKC?: nkc20091997229
Do katalogu:http://aleph.mzk.cz:80/F/?func=direct&doc_number=001095032&local_base=MZK01
Číslo záznamu :         5
Národní park České Švýcarsko oficiální mapa 1:25 000. -- 4., aktualiz. vyd.. -- Krásná Lípa : České Švýcarsko ; Česká Lípa : Geodézie On Line, 2009. -- 1 mapa :. ISBN: 978-80-87248-02-7 (složeno). Sign: Mp2-1228.696
Sysno: 000953403 NKC?: nkc20091966659
Do katalogu:http://aleph.mzk.cz:80/F/?func=direct&doc_number=000953403&local_base=MZK01
Číslo záznamu :         6
Nejkrásnější výhledy na Českosaské Švýcarsko : obrazový průvodce po vyhlídkách a rozhlednách / Jiří Rak, Antonín Votápek ; [fotografie Bohumil Eichler ... et al.]. -- 2., upr. a rozš. vyd.. -- Krásná Lípa : České Švýcarsko, 2009. -- 155 s. :. ISBN: 978-80-87248-00-3 (váz.). Sign: 2-1221.039
Sysno: 000933702 NKC?: nkc20091861238
Do katalogu:http://aleph.mzk.cz:80/F/?func=direct&doc_number=000933702&local_base=MZK01
Číslo záznamu :         7
Poslední čert : pohádky Českého Švýcarska / František Kvíz ; ilustrace Jolana Novotná ; fotografie Zdeněk Patzelt. -- Vyd. 1.. -- [Praha] : Granit, 2009. -- 103 s. :. ISBN: 978-80-7296-070-5 (váz.). Sign: 3-1233.643
Sysno: 001079170 NKC?: nkc20092009999
Do katalogu:http://aleph.mzk.cz:80/F/?func=direct&doc_number=001079170&local_base=MZK01
Číslo záznamu :         8
Putování za rozhlednami Lužických hor a Českého Švýcarska / Jan Nouza. --
4., aktualiz. vyd.. -- Česká Kamenice : PolArt, 2009. -- 83 s. :. ISBN: 978-80-87286-05-0 (PolArt : brož.). Sign: 1-1242.830
Sysno: 001094584 NKC?: nkc20091997249
Do katalogu:http://aleph.mzk.cz:80/F/?func=direct&doc_number=001094584&local_base=MZK01
Číslo záznamu :         9
Šluknovsko a České Švýcarsko turistická mapa 1:50 000. -- 4. vyd.. --
Praha : Trasa, 2009. -- 1 mapa :. ISBN: 978-80-7324-226-8 (složeno). Sign: Mp2-1230.496
Sysno: 000967349 NKC?: nkc20091851941
Do katalogu:http://aleph.mzk.cz:80/F/?func=direct&doc_number=000967349&local_base=MZK01
Číslo záznamu :        10
Ein Märchen aus Stein : Nationalparkregion Sächsisch-Böhmische Schweiz /. -- Pirna : TV Sächsische Schweiz, 2008. -- 28:36 min.. Sign: NK-CDR-0005.539
Sysno: 001002978 NKC?: 001002978
Do katalogu:http://aleph.mzk.cz:80/F/?func=direct&doc_number=001002978&local_base=MZK01
Číslo záznamu :        11
Fotografický průvodce Českosaským Švýcarskem Zdeněk Patzelt. -- [S.l.] : České Švýcarsko, [c2008]. -- 1 DVD-ROM :. ISBN: 978-80-903752-6-0 (DVD). Sign: CDR2-1204.750
Sysno: 000898119 NKC?: 000898119
Do katalogu:http://aleph.mzk.cz:80/F/?func=direct&doc_number=000898119&local_base=MZK01
Číslo záznamu :        12
Národní park České Švýcarsko = Nationalpark Böhmische Schweiz = National Park Bohemian Schwitzerland / [Zdeněk Patzelt, Václav Sojka]. -- 3., rev. vyd.. -- [Krásná Lípa] : Obecně prospěšná společnost České Švýcarsko, 2008. -- 158 s., [16] s. obr. příl. :. ISBN: 978-80-903752-7-7 (váz.). Sign: 3-1200.290
Sysno: 000886424 NKC?: nkc20081787744
Do katalogu:http://aleph.mzk.cz:80/F/?func=direct&doc_number=000886424&local_base=MZK01
Číslo záznamu :        13
Průvodce expozicí "České Švýcarsko - život, tajemství inspirace" / [text a koncepce Lenka Mrázová]. -- Vyd. 1.. -- Krásná Lípa : České Švýcarsko, 2008. --
38 s. :. ISBN: 978-80-903752-9-1 (brož.). Sign: 2-1220.734
Sysno: 000926436 NKC?: nkc20091850376
Do katalogu:http://aleph.mzk.cz:80/F/?func=direct&doc_number=000926436&local_base=MZK01
Číslo záznamu :        14
Průvodce pro volný čas v Českém Švýcarsku = Freizeitführer in der Böhmischen Schweiz = What to do in Bohemian Switzerland. -- Krásná Lípa : České Švýcarsko, 2008. -- 42 s. :. ISBN: 978-80-903752-8-4 (brož.) : neprodejné. Sign: 2-1206.024
Sysno: 000897497 NKC?: nkc20081804191
Do katalogu:http://aleph.mzk.cz:80/F/?func=direct&doc_number=000897497&local_base=MZK01
Číslo záznamu :        15
Kam za vodou v Českosaském Švýcarsku. -- Krásná Lípa : Obecně prospěšná společnost České Švýcarsko, 2007. -- [8] s. :. ISBN: (Skládanka). Sign: 2-1194.412
Sysno: 000873842 NKC?: nkc20071762110
Do katalogu:http://aleph.mzk.cz:80/F/?func=direct&doc_number=000873842&local_base=MZK01
Číslo záznamu :        16
České Švýcarsko : České Švýcarsko na nejstarších fotografiích = Bohemian Switzerland in the oldest photographs = Böhmische Schweiz auf ältesten Fotografien / Pavel Scheufler, Petr Joza. -- Vyd. 1.. -- Praha : Baset, 2006. -- 174 s. :. ISBN: 80-7340-071-5 (váz.). Sign: 2-1171.118
Sysno: 000819996 NKC?: nkc20061660276
Do katalogu:http://aleph.mzk.cz:80/F/?func=direct&doc_number=000819996&local_base=MZK01
Číslo záznamu :        17
České Švýcarsko ve středověku / František Gabriel, Vojtěch Vaněk. -- 1. vyd.. -- Praha : Společnost přátel starožitností v Praze v nakl. Unicornis, 2006. -- 70 s. :. ISBN: 80-86204-16-2 (brož.). Sign: 2-1178.384
Sysno: 000836248 NKC?: nkc20061699865
Do katalogu:http://aleph.mzk.cz:80/F/?func=direct&doc_number=000836248&local_base=MZK01
Číslo záznamu :        18
Českosaské Švýcarsko velká cykloturistická mapa / vydal a zpracoval SHOCart. -- Vizovice : SHOCart, 2006. -- 1 mapa :. ISBN: 80-7224-505-8 (složeno). Sign: Mp2-1170.391
Sysno: 000812983 NKC?: nkc20061649543
Do katalogu:http://aleph.mzk.cz:80/F/?func=direct&doc_number=000812983&local_base=MZK01
Číslo záznamu :        19
Lidové památky Českého Švýcarska / [text] Natalie Belisová ; [fotografie] Zdeněk Patzelt, Václav Sojka. -- Vyd. 1.. -- V Krásné Lípě : České Švýcarsko, obecně prospěšná společnost, 2006. -- 189 s. :. ISBN: 80-239-6367-8 (váz.). Sign: 4-1165.672
Sysno: 000809678 NKC?: nkc20051634486
Do katalogu:http://aleph.mzk.cz:80/F/?func=direct&doc_number=000809678&local_base=MZK01
Číslo záznamu :        20
Národní park České Švýcarsko a okolí. -- [Praha] : Levné knihy KMa, 2005. -- 1 elektronický optický disk (CD-ROM) ;. Sign: CDR2-1167.557
Sysno: 000812355 NKC?: 000812355
Do katalogu:http://aleph.mzk.cz:80/F/?func=direct&doc_number=000812355&local_base=MZK01
Číslo záznamu :        21
Průvodce Českým Švýcarskem / [text] Tomáš Feřtek ; [fotografie Tomáš Feřtek ... et al.]. -- Vyd. 1.. -- V Krásné Lípě : České Švýcarsko, 2006. --
107 s. :. ISBN: 80-903752-1-9 (brož.). Sign: 2-1186.797
Sysno: 000851667 NKC?: nkc20071707462
Do katalogu:http://aleph.mzk.cz:80/F/?func=direct&doc_number=000851667&local_base=MZK01
Číslo záznamu :        22
Skalní výklenky a kaple v Českém Švýcarsku / Natalie Belisová. -- Děčín : Oblastní muzeum v Děčíně, 2006. -- 162 s. :. ISBN: 80-239-6749-5 (váz.). Sign: 2-1167.691
Sysno: 000814327 NKC?: nkc20061644782
Do katalogu:http://aleph.mzk.cz:80/F/?func=direct&doc_number=000814327&local_base=MZK01
Číslo záznamu :        23
České Švýcarsko. -- Praha : GeoBohemia, c2005. -- 63 s. :. ISBN: 80-239-5193-9 (brož.). Sign: 2-1156.216
Sysno: 000785737 NKC?: nkc20051571522
Do katalogu:http://aleph.mzk.cz:80/F/?func=direct&doc_number=000785737&local_base=MZK01
Číslo záznamu :        24
Dolský mlýn : samota Grundmühle / Natalie Belisová. -- Krásná Lípa : Správa Národního parku České Švýcarsko, 2005. -- 106 s. :. ISBN: 80-239-5591-8 (brož.) : neprodejné. Sign: 2-1165.816
Sysno: 000810056 NKC?: nkc20051581119
Do katalogu:http://aleph.mzk.cz:80/F/?func=direct&doc_number=000810056&local_base=MZK01
Číslo záznamu :        25
Národní park České Švýcarsko = Nationalpark Böhmische Schweiz = National Park Bohemian Schwitzerland / [Zdeněk Patzelt, Václav Sojka]. -- 2., rev. vyd.. -- Krásná Lípa : Obecně prospěšná společnost České Švýcarsko, 2005. -- 158 s., [16] s. obr. příl. :. ISBN: 80-239-6283-3 (v knize neuvedeno : váz.). Sign: 3-1158.426
Sysno: 000791316 NKC?: nkc20051584089
Do katalogu:http://aleph.mzk.cz:80/F/?func=direct&doc_number=000791316&local_base=MZK01
Číslo záznamu :        26
Pomníčky Lužických hor a Českého Švýcarska / Karel Stein ; [ilustrace Nataša Steinová, Petr Polda, Jarka Vaňová]. -- Liberec : Vestri, 2005. -- 125 s. :. ISBN: 80-903029-3-9 (váz.) : Kč 170,00. Sign: 2-1151.752
Sysno: 000772731 NKC?: 000772731
Do katalogu:http://aleph.mzk.cz:80/F/?func=direct&doc_number=000772731&local_base=MZK01
Číslo záznamu :        27
Národní park České Švýcarsko : katalog fotografií / Patzelt & Sojka. --
Krásná Lípa : České Švýcarsko, 2004. -- 17 s. :. ISBN: 80-239-3919-X (brož.). Sign: 2-1142.508
Sysno: 000752319 NKC?: 000752319
Do katalogu:http://aleph.mzk.cz:80/F/?func=direct&doc_number=000752319&local_base=MZK01
Číslo záznamu :        28
Album starých pohlednic - Českosaské Švýcarsko = Album alter Ansichtskarten der Böhmisch-Sächsischen Schweiz / Albrecht Kittler ... [et al.]. -- Vyd. 1.. -- Liberec : Graphis, 2003. -- 153 s. :. ISBN: 80-239-0756-5 (váz.). Sign: 2-1121.769
Sysno: 000677254 NKC?: 000677254
Do katalogu:http://aleph.mzk.cz:80/F/?func=direct&doc_number=000677254&local_base=MZK01
Číslo záznamu :        29
České Švýcarsko / [Taťána Březinová, Irena Dibelková]. -- 1. vyd.. --
Praha : Olympia, 2003. -- 116 s., [24] s. obr. příl. :. ISBN: 80-7033-780-X (brož.). Sign: 2-1121.741
Sysno: 000676928 NKC?: 000676928
Do katalogu:http://aleph.mzk.cz:80/F/?func=direct&doc_number=000676928&local_base=MZK01
Číslo záznamu :        30
Minulosti Českého Švýcarska : sborník příspěvků historické konference .... -- Krásná Lípa : Správa Národního parku České Švýcarsko, 2003-. -- sv. ;. Sign: 2-1141.070,2
Sysno: 000743221 NKC?: nkc20061648719
Do katalogu:http://aleph.mzk.cz:80/F/?func=direct&doc_number=000743221&local_base=MZK01
Číslo záznamu :        31
Průvodce po Českém Švýcarsku ; Führer durch die Böhmische Schweiz / Ferdinand Náhlík ; [z němčiny přeložil František Fišer]. -- 2. vyd.. -- Děčín : Princip, 2003. -- 90, 125 s., [4] obr. příl. :. ISBN: 80-238-8742-4 (váz.). Sign: 1-1158.481
Sysno: 000791427 NKC?: 000791427
Do katalogu:http://aleph.mzk.cz:80/F/?func=direct&doc_number=000791427&local_base=MZK01
Číslo záznamu :        32
České Švýcarsko / [Petr David, Vladimír Soukup a kolektiv]. -- 3., aktualiz. vyd.. -- Praha : S & D, 2002. -- 119 s. :. ISBN: 80-86050-97-1 (brož.). Sign: 1-1181.208
Sysno: 000841258 NKC?: 000841258
Do katalogu:http://aleph.mzk.cz:80/F/?func=direct&doc_number=000841258&local_base=MZK01
Číslo záznamu :        33
Českosaské Švýcarsko : s mapovým atlasem / [text Petr David a Vladimír Soukup ; praktické informace Petr David ml.]. -- Praha : Soukup & David, 2002. -- 142 , 24 s. :. ISBN: 80-86050-22-X (brož.). Sign: 1-1121.978
Sysno: 000677778 NKC?: 000677778
Do katalogu:http://aleph.mzk.cz:80/F/?func=direct&doc_number=000677778&local_base=MZK01
Číslo záznamu :        34
České Švýcarsko : zpravodaj Správy Národního parku České Švýcarsko. --
Krásná Lípa : Správa Národního parku České Švýcarsko, 2001-. -- sv. ;. Sign: 05763-1153.729
Sysno: 000584524 NKC?: 000584524
Do katalogu:http://aleph.mzk.cz:80/F/?func=direct&doc_number=000584524&local_base=MZK01
Číslo záznamu :        35
Ročenka Správy Národního parku České Švýcarsko. -- Krásná Lípa : Správa NP České Švýcarsko, 2001- . -- sv. ;. Sign: 2-1099.312
Sysno: 000564276 NKC?: 000564276
Do katalogu:http://aleph.mzk.cz:80/F/?func=direct&doc_number=000564276&local_base=MZK01
Číslo záznamu :        36
České Švýcarsko / sestavil J. Valečka ... [et al.].. -- Praha : Český geologický ústav, c2000. -- 1 složený list ;. ISBN: 80-7075-466-4. Sign: 2-1081.833
Sysno: 000546404 NKC?: 000546404
Do katalogu:http://aleph.mzk.cz:80/F/?func=direct&doc_number=000546404&local_base=MZK01
Číslo záznamu :        37
České Švýcarsko / [Petr David, Vladimír Soukup a kolektiv]. -- 2. aktualiz. vyd.. -- Praha : S & D, c1999. -- 112 s. :. ISBN: 80-86050-34-3. Sign: 1-1069.879
Sysno: 000467513 NKC?: 000467513
Do katalogu:http://aleph.mzk.cz:80/F/?func=direct&doc_number=000467513&local_base=MZK01
Číslo záznamu :        38
České Švýcarsko / [Petr David, Vladimír Soukup ... [et al.]]. -- 1. vyd.. -- Praha : Soukup & David, 1997. -- 138 s. :. ISBN: 80-86050-07-6. Sign: 1-1033.640
Sysno: 000187738 NKC?: 000187738
Do katalogu:http://aleph.mzk.cz:80/F/?func=direct&doc_number=000187738&local_base=MZK01
Číslo záznamu :        39
Skalní hrady v Českém Švýcarsku / Richard Klos, František Němeček. -- 1. vyd.. -- Ústí nad Labem : Severočeské nakladatelství, 1978. -- 89 s., obr. příl.. Sign: PK-0083.551
Sysno: 000039605 NKC?: 000039605
Do katalogu:http://aleph.mzk.cz:80/F/?func=direct&doc_number=000039605&local_base=MZK01
Číslo záznamu :        40
Českosaské Švýcarsko turistická mapa / odpovědný redaktor Ivan Beneš. --
2.vyd.. -- Praha : Kartografie, 1976. -- 1 slož.list ;. Sign: PK-0072.809 a
Sysno: 000397672 NKC?: 000397672
Do katalogu:http://aleph.mzk.cz:80/F/?func=direct&doc_number=000397672&local_base=MZK01
Obor
Geografie. Geologie. Vědy o zemi
Okres
--
Knihovna
Moravská zemská knihovna v Brně
Datum zadání dotazu
18.11.2010 08:07
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu