Černobylská jaderná elektrárna
Text dotazu
Dobrý den, kromě dalších aktivit, spojených se stejným tématem, zpracovávám seminární práci na téma Černobylská jaderná elektrárna... Proto bych se tedy chtěl zeptat, jaké jsou u Vás k dispozici materiály, týkající se tohoto tématu.
Odpověď
V naší knihovně k tomuto tématu jsou např. tyto knihy:
Číslo záznamu :         1
Signatura: 1-172.909
Dědictví Černobylu: zdravotní, ekologické a sociálně ekonomické dopady ; a, Doporučení vládám Běloruska, Ruské federace a Ukrajiny / [překlad Vladimíra Sinkulová]. -- 1. vyd.. -- [Praha] : ČSVTS : Česká nukleární společnost, 2006. -- 51 s. : il. (převážně barev.) ; 24 cm
Číslo záznamu :         2
Signatura: 1-130.978
Modlitba za Černobyl : kronika budoucnosti / Světlana Aleksejevičová ; [z ruského originálu přeložil Milan Jungmann]. -- Vyd. 1.. -- Brno : Doplněk, 2002. -- 229 s.
Číslo záznamu :         3
Signatura: 1-120.444
Chernobyl record : the definitive history of the Chernobyl catastrophe / Richard Francis Mould. -- Bristol : Institute of Physics Publishing, 2000 ; Philadelphia. -- xvii, 402 s., 8 s. obr. příl. : il., tab.
Do katalogu: http://aleph.vkol.cz:80/F/?func=direct&doc_number=000517938&local_base=SVK01
Číslo záznamu :         4
Signatura: II 840.056
The Chornobyl Accident : a Comprehensive Risk Assessment / edited by George J. Vargo. -- Columbus : Battelle Press, 2000. -- xv, 271 s. : il., tab.
Číslo záznamu :         5
Signatura: 1-208.098
Likvidatory černobyl'skoj katastrofy : radiacionno-epidemiologičeskij analiz medicinskich posledstvij / V.K. Ivanov, A.F. Cyb, S.I. Ivanov. -- Moskva : Galanis, 1999. -- 310 s. : il. (některé barev.), mapy, formuláře ; 25 cm
Číslo záznamu :         6
Signatura: E 981.581
Černobyl po 11 letech : tragédie, která nekončí / [sestavil Jan V. Beránek]. -- Brno : Hnutí Duha-Přátelé Země ČR, 1997. -- 41 s
Číslo záznamu :         7
Signatura: 584.677
Strahlenexposition bei neuen diagnostischen Verfahren : 9. Gemeinsame Österreichische-Dtsch. Strahlenschutztagung : Biol. Dosimetrie - 6 J. nach Tschernobyl / Hrsg. von Franz Holeczke. -- Stuttgart : G. Fischer, 1993. -- 12, 216 s
Číslo záznamu :         8
Signatura: II 826.988
Evaluation of Data on the Transfer of Radionuclides in the Food Chain : Final Report : Post-Chernobyl Action / Ed. by G. Desmet, J. Sinnaeve. -- Brussels : Commission of the European Communities, 1992. -- 14, 313 s
Číslo záznamu :         9
Signatura: 577.281
Černobyľ v nás a dnes. -- Martin : Enviro, 1991. -- 102 s
Do katalogu: http://aleph.vkol.cz:80/F/?func=direct&doc_number=000006105&local_base=SVK01
Číslo záznamu :        10
Signatura: 754.030
Černobyl. -- 1. vyd. -- Praha : Práce, 1990. -- 142 s
Do katalogu: http://aleph.vkol.cz:80/F/?func=direct&doc_number=000000085&local_base=SVK01
Číslo záznamu :        11
Signatura: 750.787
Fantom : Sbornik dokumental'nych i chudož. proizvedenij o tragičeskich sobytijach na Černobyl'skoj AES. -- Moskva, 1989
Číslo záznamu :        12
Signatura: II 815.648
Zpráva o radiační situaci na území ČSSR po havárii jaderné elektrárny Černobyl. -- Praha, 1987
Číslo záznamu :        13
Signatura: 451.730
Sušil'nyje ustanovki chimičeskoj promyšlennosti. -- Kijev, 1969
Číslo záznamu :        14
Signatura: 367.507
Mašiny i apparaty chimičeskich proizvodstv. -- Izd. 2., isprav. i dopol.. -- Moskva, 1961
Číslo záznamu :        15
Signatura: 369.860
Teploispol'zujuščije ustanovki dlja kondicionirovanija vozducha. -- Kijev, 1958
Obor
Technika, technologie, inženýrství
Okres
--
Knihovna
Vědecká knihovna v Olomouci
Datum zadání dotazu
10.04.2012 13:33
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu