Cenzura v publikování a knihovna Libri Prohibiti
Text dotazu
Dobrý den, potřeboval bych dohledat nějaké zdroje o tématu "Knihovna Libri Prohibiti a cenzura v publikování v českých zemích" a to jak články, tak i knihy (hlavně o zmiňované knihovně) – čím více tím lépe, děkuji
Odpověď
Dobrý den,
pokud byste měl zájem o soupis, co největšího množství literatury k nějakému tématu, jedná se pak o vytvoření tzv. rešerše, musel byste si tedy zažádat o její zpracování. Tato služba je však placená. Doporučujeme však nechat si udělat rešerši přímo v knihovně Libri prohibity. (http://www.libpro.cz/).
Několik podobných dotazů týkajících se knihovny Libri Prohibiti a "zakázané" literatury jsme již odpovídali. Viz. odkazy níže:
* http://www.ptejteseknihovny.cz/uloziste/aba001/2014/seznam-zakazanych-knih/?searchterm=libri prohibiti
* http://www.ptejteseknihovny.cz/uloziste/aba001/2010/libri-prohibiti/?searchterm=libri prohibiti
* http://www.ptejteseknihovny.cz/uloziste/aba001/2014/samizdatova-literatura/?searchterm=libri prohibiti
* http://www.ptejteseknihovny.cz/uloziste/aba001/2007-2009/ceska-exilova-a-zakazana-literatura-czech-exile-literature-1/?searchterm=libri prohibiti
* http://www.ptejteseknihovny.cz/search?SearchableText=libri+prohibiti
Obor
Knihovnictví, informatika, všeobecné, referenční literatura
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
13.05.2014 11:45
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu