Ceny služeb v zemědělství
Text dotazu
Ceny služeb v zemědělství, válení, mulčování, orba.
Odpověď
Bohužel v dotazu není specifikováno, pro jakou zemi apod. dané údaje hledáte. Předpokládám, že máte zájem o údaje z České republiky, tj. doporučuji Vám následující volně dostupný informační zdroj, kde jsou údaje z let 2004-2013:
Indexy cen dodávek výrobků a služeb do zemědělství (Český statistický úřad)
http://www.czso.cz/csu/2013edicniplan.nsf/p/7002-13
Konkrétní cenové nabídky firem lze vyhledat pomocí následujících klíčových slov, které můžete zadat např. do internetového vyhledávače Google (www.google.com):
ceník
mulčování
orba
válení
Obor
Ekonomické vědy, obchod
Okres
--
Knihovna
Centrum informačních a knihovnických služeb Vysoké školy ekonomické v Praze
Datum zadání dotazu
18.10.2013 11:27
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu