Centrální vysavač
Text dotazu
Sháním literaturu o centráním vysavači - technologie, druhy, historie, montáž, použití, údržba atd...
Odpověď
Dobrý den,
děkujeme Vám za využití služeb Ptejte se knihovny.
Bohužel jsem publikace, které by obsahovaly pouze a jenom informace
o centrálním vysavači v českých katalozích nenalezla. Prohledala jsem
katalog Národní technické knihovny (http://aleph.techlib.cz/), ČVUT
(https://aleph.cvut.cz/), VUT Brno (http://aleph.lib.vutbr.cz/F) a Souborný katalog ČR (http://www.caslin.cz/).
Publikace, které jsem napříč katalogy dohledala se zabývají vysavači ručními, robotickými
apod., jako např. publikace dostupná v Národní technické knihovně:
Hacking Roomba / Tod E. Kurt. -- Indianapolis : Wiley, c2007. -- xviii, 436 s. il.
ISBN 978-0-470-07271-4 ISBN 0-470-07271-7 (chyb.)
http://bit.ly/tMoh9U
Další publikace dostupná v Národní technické knihovně na toto téma je momentálně
půjčená, a proto jsem ji nemohla prolistovat uvádím v podobě záznamu níže:
Vysavače / Jan Tůma. -- 1. vyd.. -- Brno : ERA, 2005. -- 78 s. : il. (některé barev.) ; 21 cm. -- (Umíte si vybrat?)
ISBN 80-7366-021-0 (brož.) : Kč 95,00
Záznam v Souborném katalogu ČR s přehledem knihoven, které mají danou publikaci ve fondu:
http://aleph.nkp.cz/F/?func=direct&doc_number=002316628&local_base=SKC
Dále jsou v Národní technické knihovně k dispozici firemní letáky/propagační materiály
firem prodávajících vysavače např.:
Vysokotlaké čistící stroje / Fispoclean s.r.o.. -- Praha : Fispoclean s.r.o., 2004. -- [7] s. : il.
Záznam v katalogu: http://bit.ly/vKgFyr
Industriesauger / CFM. -- Remagen : CFM, 2003. -- Nestr. : il.
Záznam v katalogu: http://bit.ly/rPh6H6
Produktkatalog 2002/2003 professionelle Reinigungsgeräte / Nilfisk Advance AG. -- Rellingen : Nilfisk Advance AG, 2002. -- 84 s. : il.
Záznam v katalogu: http://bit.ly/vuqmmL
Vybrané zdroje dostupné prostřednictvím volného internetu:
Vyhledávač: Google - dotazy: "centrální vysavač"; "centrální vysavače"; "centrální
vysavače" filetype:pdf
Technické specifikace agregátů centrálních vysavačů
(viz http://www.centralni-vysavace-praha.cz/) různých firem (vždy dostupné
po rozkliknutí infcí o daném výrobku, nachází se v levé části stránky)
http://cs.wikipedia.org/wiki/Vysava%C4%8D#Centr.C3.A1ln.C3.AD_vysava.C4.8D
http://en.wikipedia.org/wiki/Central_vacuum_cleaner
Obor
Technika, technologie, inženýrství
Okres
--
Knihovna
Národní technická knihovna
Datum zadání dotazu
06.01.2012 08:41
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu