Centrální správní instituce 1848-1918
Text dotazu
Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit, zda nemáte
nějaké
informace o Centrálních správních institucích z roku 1848 - 1918. Týká se to
předmětu - Vývoj veřejné správy v českých zemích. Děkuji za odpověď.
Odpověď
Dobrý den,
nahlédněte do:
Schelle, Karel: Vývoj veřejné správy v letech 1848-1990, Praha : Eurolex
Bohemia, 2005, 430 s.
Valenta, Aleš: Politické dějiny českých zemí a habsburská monarchie
1848-1914, Hradec Králové : Gaudeamus, 2002, 263 s.
Obor
Historie a pomocné historické vědy. Biografické studie
Okres
--
Knihovna
Moravská zemská knihovna v Brně
Datum zadání dotazu
06.04.2010 08:00
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu