Ceník stavebních a instalatérských prací
Text dotazu
Prosím o zaslání nabídky ceníků stavebních a instalaterských prací.
Odpověď
Dobrý den, Národní knihovna ČR neposkytuje stavební ani instalaterské práce, z tohoto důvodu Vám nemůžeme zaslat ceníky těchto prací.  Podkud jste Váš dotaz směřoval na způsob tvorby cen v oblasti stavebnictví, doporučili bychom Vám prostudovat některé z níže uvedených publikací, další můžete nalézt v Elektronickém katalogu NK ČR - bázi NKC (http://sigma.nkp.cz/cze/nkc):
* HERALOVÁ, Renáta ; KREMLOVÁ, Lucie ; STŘELCOVÁ, Iveta. Kalkulace a nabídky 2. V Praze : České vysoké učení technické, 2008. 213 s. ISBN 978-80-01-04091-1.
* HERALOVÁ, Renáta ; KADLČÁKOVÁ, Anna ; KREMLOVÁ, Lucie. Kalkulace a nabídky 1. Praha : Nakladatelství ČVUT, 2006. 243 s. ISBN 80-01-03532-8.
* Ceny stavebních úprav v bytech : publikace pro širokou veřejnost poskytující přehled orientačních nákladů na stavební práce, materiály a výrobky používané při úpravách bytů a rekonstrukcích v bytových domech. Praha : ÚRS, 2007. 30 s. ISBN 978-80-7369-129-5.
* Ceny výstavby rodinného domu : publikace pro širokou veřejnost poskytující přehled orientačních nákladů na stavební práce, materiály a výrobky používané při stavbě rodinného domu. Praha : ÚRS, 2007. 38 s.  ISBN 978-80-7369-130-1.
* HANÁK,Michal. Oceňování stavebních prací v kostce, aneb, Začínáme s rozpočty. Praha : ÚRS Praha, 2005. 191 s. ISBN 80-7369-005-5 ; ISBN 80-7359-005-5.
* KADLČÁKOVÁ, Anna. Ekonomika ve stavebnictví 20. Ceny, náklady, kalkulace. Praha : Vydavatelství ČVUT, 2002. 206 s. ISBN 80-01-02436-9.
V případě, že jste chtěl zjistit reálné ceny stavebních a instalaterskych prací na trhu a následně si tyto služby objednat, doporučili bychom Vám kontaktovat firmy zabývající se touto činností. Ceny těchto služeb se zajisté odvíjejí od velikosti firmy i Vaší zakázky, množství zakázek u vybrané firmy, aktuální situace na trhu atd.
Obor
Knihovnictví, informatika, všeobecné, referenční literatura
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
19.03.2009 11:38
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu