Ceník instalatérských prací
Text dotazu
Přesná formulace dotazu: Dobrý den, prosím, potřeboval bych knihu o cenách za montáž umyvadla, baterií, montáž WC mísy atd. včetně cen za metr potrubí (PPR,PE,CU,HT ap.), děkuji
Odpověď
Dobrý den,
Knihovna města Hradce Králové neposkytuje stavební ani instalaterské práce, z tohoto důvodu Vám nemůžeme zaslat ceníky těchto prací.  Podkud jste Váš dotaz směřoval na způsob tvorby cen v oblasti stavebnictví, doporučili bychom Vám prostudovat některé z níže uvedených publikací:
Ceny stavebních úprav v bytech : publikace pro širokou veřejnost poskytující přehled orientačních nákladů na stavební práce, materiály a výrobky používané při úpravách bytů a rekonstrukcích v bytových domech. Praha : ÚRS, 2007. 30 s. ISBN 978-80-7369-129-5.
Ceny výstavby rodinného domu : publikace pro širokou veřejnost poskytující přehled orientačních nákladů na stavební práce, materiály a výrobky používané při stavbě rodinného domu. Praha : ÚRS, 2007. 38 s.  ISBN 978-80-7369-130-1.
HANÁK,Michal. Oceňování stavebních prací v kostce, aneb, Začínáme s rozpočty. Praha : ÚRS Praha, 2005. 191 s. ISBN 80-7369-005-5 ; ISBN 80-7359-005-5.
V katalogu naší knihovny máme níže uvedené publikace, ve kterých ceny prací bohužel uvedeny nejsou:
Dok
Sign Autor Název ČástRok Počet
KN 218465 Pehle, Tobias Instalatérské práce 2002 1
KN 212364 Stehno, Jaroslav Instalatérské práce 2000 1
KN 99454 Instalatérské práce 1994 1
KN 226071 Vrána, Jakub, 1970- Voda a kanalizace v domě a bytě 2005 1
Zde je ukázka ocenění instalatérských prací firmy ABC Praha, které je uvedeno na jejich webových stránkách.
CENÍK INSTALATÉRSKÝCH PRACÍ
cena bez DPH DPH cena s DPH
Výměna baterie
(dřez, vana, umyvadlo)
450 Kč 10,00% 495 Kč
Montáž, demontáž WC kombi
(bez materiálu)
800 Kč 10,00% 880 Kč
Výměna plováku v nádržce WC
(bez materiálu)
450 Kč 10,00% 495 Kč
Montáž, demontáž umyvadla 550 Kč 10,00% 605 Kč
Montáž sprchového koutu - Ravak od 1 200 Kč 10,00% od 1 320 Kč
Montáž sprchového koutu - sklo 1 500 – 3 500 Kč 10,00% 1 650 – 3 850 Kč
Montáž sprchového boxu 4 800 Kč 10,00% 5 280 Kč
Výměna bytového vodoměru 300 Kč 10,00% 330 Kč
Výměna prač.ventilu
(bez materiálu)
400 Kč 10,00% 440 Kč
Montáž boileru 80l – 150l
(bez materiálu)
1 500 Kč 10,00% 1 650 Kč
Uvedený ceník platí pro pracovní dny Po-Pá: 7–17 hod.
Mimo pracovní dobu (svátky a víkendy) platí ceny dohodou.
© ABC Praha www.abc-instalateri.cz
Obor
Technika, technologie, inženýrství
Okres
--
Knihovna
Knihovna města Hradce Králové
Datum zadání dotazu
24.05.2010 10:18
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu