Cena piva
Text dotazu
Jaká byla cena piva v roce 1990 (do 31.12.1990) v obchodě a restauraci?
Odpověď
Statistická ročenka uvádí tyto údaje:
velkoobchodní cena: pivo obyčejné světlé 10% - 1720,-Kč (údaj v tis. litrech)
pivo plzeňské Prazdroj 12% - 3460,-Kč ( v tis. litrech)
maloobchodní cena: pivo lahvové 10% - 2,59Kč (1/2 l)
Prazdroj 12% - restaurační stravování - 6,79,-Kč (1/2 l)
Literatura: Statistická ročenka České a Slovenské federativní republiky 1991. Praha SEVT 1991. s. 253-255.
Podrobnější údaje: Český statistický úřad, Na padesátém 81, Praha 10, tel. 274051111 (ústředna), http://csu.statnisprava.cz/.
Obor
Ekonomické vědy, obchod
Okres
--
Knihovna
Centrum informačních a knihovnických služeb Vysoké školy ekonomické v Praze
Datum zadání dotazu
16.11.2007 10:59
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu