Cena Egona Hostovského
Text dotazu
Potřebujeme zjistit, zda byla cena E.Hostovského udělena v letech 2000 až 2004. Z dostupných pramenů se nám podařilo zjistit jen poslední udělení ceny v roce 1999.
Odpověď
Ověřili jsme u Obce spisovatelů, (http://www.obecspisovatelu.cz/) že Cena Egona Hostovského byla skutečně naposledy udělena za r. 1999 a to Evě Kantůrkové za román Zahrada dětství jménem Eden. Cena se od té doby z rozhodnutí jejího zakladatele a donátora, syna E.H., Paula Hostovského, neuděluje a podle sdělení Obce spisovatelů již udělovat nebude.
Obor
Jazyk, lingvistika a literatura
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
06.02.2008 12:25
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Zapište číslici "pět".
Hledání v archivu