CD Vánoční roztomilost
Text dotazu
Dobrý den,
prosím, potřebovala bych zjistit základní informace ke zvukovému nosiči. Jediné, co vím, je:
CD: natočil soubor GuttaMusicae, řídí Svatopluk Jányš
CD: název Vánoční roztomilost, česká vánoční hudba čtyř epoch.
- rok vydání CD (= 2004) snad souhlasí, to mám neověřené.
- nevím, kdo vydal.
- jisté je to, že jako 18. stopa je na nosiči skladba v délce 0:55,
která nese název Dies est laeticiae / nebo Dies est laetitiae
Potřebovala bych zjistit:
- kdo nosič vydal
- jestli to bylo skutečně v roce 2004
- a jaké má katalogové číslo od vydavatele
Bohužel se mi tyto informace nepodařilo jinak dohledat, tak kontaktuji Vás. Předem děkuji za Vaši pomoc.
Odpověď
omníváme se, že jsme nalezli informace o CD, které hledáte. Bohužel tato nahrávka není ve fondu Národní knihovny ČR, nýbrž ve fondu Moravské zemské knihovny. Záznam z oborové brány MUS přikládáme. Z důvodu naprosté jistoty, že se skutečně jedná o Vámi hledané CD, obraťte se prosím na Moravskou zemskou knihovnu, katalogizační záznam  Vašeho CD v katalogu Moravské zemské knihovny, viz. odkaz: https://aleph.mzk.cz/F/DBMM5VSGQRE7B55Q7TS9Q525DR7VYFTN828S1G2TAPDQ2C55D1-33105?func=item-global&doc_library=mzk01%5Faudio&doc_number=001186803
Datum : 18/12/2012
Záznamy z brány Musica (http://www.jib.cz/V/?institute=MUS&portal=MUS):
Předmět: Vánoční roztomilosti
E-mail : sona.vondrakova@nkp.cz
Zdroj               MZK - audio
Název               Christmas delights: Vánoční roztomilosti : Czech christmas music of four eras = Česká vánoční hudba čtyř epoch; [zvukový záznam]
Autor                Gutta Musicae (hudební skupina)
Další autor        Michna z Otradovic, Adam Václav , 1600-1676.
Další autor        Brixi, Šimon , 1693-1735.
Další autor        Jányš, Svatopluk , 1949-
Rok                  2004
Předmět            duchovní písně (smíšený sbor, komorní orchestr), úpravy ph321480
Předmět            pastorely (zpěv, komorní orchestr) ph321593
Předmět            mše (smíšený sbor, komorní orchestr) ph321564
Předmět            Kyrie ph224386
Předmět            Gloria ph224343
Předmět            kompaktní desky fd201991
Poznámka            Kompaktní deska
Poznámka            Obsahuje datovou část: Manuscriptorium & Memoria Project
MDT - třídění    783.6.088:78.087.684
MDT - třídění    783.65:784.9
MDT - třídění    783.21:78.087.684
MDT - třídění    783.22
MDT - třídění    783.22
MDT - třídění    (086.76)
Naklad. údaje         Beroun   : AiP  , p2044.
Fyzický popis       1 zvuková deska   digital   12 cm
Obsah                Vánoční muzika : písně ze sbírek Česká Mariánská muzika a Česká svatoroční muzika / Václav Adam Michna z Otradovic -- Šarišké patorely z Bardějova / Anonymus (cca 1750) -- Kyrie et Gloria (De Nativitate Domini Nostri Jesu Christi) / Šimon Brixi -- Rorate (cca 1550) Adventní zpěvy českých utraquistů -- Nejstarší písně vánoční : Chorály, písně a skladby
Jazyk                Zpíváno česky a latinsky
Další název       Šarišské pastorely z Bardějova
Další název       Adventní písně českých utraquistů
Další název       Nejstarší zpěvy vánoční
Další název       Czech christmas music of four eras
Další název       Česká vánoční hudba čtyř epoch
Sigla vlastníka     BOA001
S přátelským pozdravem,
Obor
Hudba
Okres
--
Knihovna
Datum zadání dotazu
10.01.2013 10:08
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu