Časopisy z oboru slévárenské technologie
Text dotazu
Dobrý den, hledám tři časopisy z oboru slévárenské technologie.
Jedná se o tyto německé časopisy
[1] REINDL, H.: [i]Giesserei – Erfahrungsaustausch.[/i] 2010, Nr. 1/2
[2] STÖTZEL, R.; KOCH, CH.: [i]Giesserei – Praxis.[/i] 2006, 3
[3] SCHŰTZE, N.: [i]Giesserei – Erfahrungsaustausch.[/i] 2007, 11
Odpověď
Dobrý den,
děkujeme Vám za využití služeb Ptejte se knihovny.
Vámi požadovaná periodika jsem nalezla v Národní technické knihovně (www.techlib.cz)
a prostřednictvím Souborného katalogu ČR - báze seriály (www.caslin.cz) v knihovně Vysokého učení technického v Brně (http://knihovna.fme.vutbr.cz/). Níže uvádím jejich dostupnost.
Ad 1) REINDL, H.: [i]Giesserei – Erfahrungsaustausch.[/i] 2010, Nr. 1/2
Citace periodika:
Giesserei-Erfahrungsaustausch : Die Zeitschrift für das Operative Management. --
Heddesheim : Giesserei-Erfahrungsaustausch, 1957-. ISSN 0016-9773.
Dle Souborného katalogu ČR jsou uvedeny odběry viz níže od roku 1998 až 2011,
v katalogu knihovny jsem bohužel rok 2010 nenalezla. Doporučuji Vám se přímo
obrátit s dotazem do knihovny VUT (kontakty: http://knihovna.fme.vutbr.cz/), zda Vámi požadovaný rok mají ve fondu.
Ve fondu:
BOD026 [FSI VUT - Areál. knihovna Brno]
Roky: 1963-87,98- (akt. 2011) -- neúpl.
Ad 2) STÖTZEL, R.; KOCH, CH.: [i]Giesserei – Praxis.[/i]  2006, 3
Citace periodika:
Giesserei-Praxis : Deutscher Formenmeister-Bund. -- Berlin : Schiele und Schon, 1952-. -- sv.
ISSN 0016-9781
Tento časopis se nachází v Národní technické knihovně, rok 2006, číslo 3 je dostupné
a volném výběru k vypůjčení (Volný výběr, k vypůjčení 3.NP, regál 3C/130 R 12513/53)
Ad3) SCHŰTZE, N.: [i]Giesserei – Erfahrungsaustausch.[/i] 2007, 11
Giesserei-Erfahrungsaustausch : Die Zeitschrift für das Operative Management. -- Heddesheim : Giesserei-Erfahrungsaustausch, 1957-
ISSN 0016-9773
Tento časopis se nachází v Národní technické knihovně, rok 2007, číslo 11 je dostupné
na volném výběru k vypůjčení (Volný výběr, k vypůjčení 3.NP, regál 3C/131, R 10999/58).
Podmínky vystavení průkazu návštěvníka či zákazníka v Národní technické knihovně jsou
uvedeny na této adrese
https://www.techlib.cz/cs/2691-registrace-a-volny-vstup, pokud jstemimopražský, nejlepší variantou bude, obrátíte-li se na Vámi nejbližší knihovnu, která Vám výpůjčku z naší knihovny zprostředkuje.
Obor
Technika, technologie, inženýrství
Okres
--
Knihovna
Národní technická knihovna
Datum zadání dotazu
05.01.2012 13:35
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 4+4 ?
Hledání v archivu