Časopisy Tina, Velikonoční chvilka pro Tebe
Text dotazu
Dobrý večer, nemáte prosím k prodeji časopis Tina vaříme pečeme č. 11 z roku 2004 a Velikonoční chvilku pro Tebe z roku 2007. Na časopisy jsem se ptala v redakci, ale tam je už bohužel nemají a tak mi poradily ať zkusím knihovny
Odpověď
Dobrý den,
bohužel tyto časopisy nejsou součástí našeho fondu. Je možné, že některé knihovny mají tyto časopisy na seznamu odpisů a nabízejí je k odprodeji. Bude se nejspíše jednat o veřejné knihovny se všeobecným zaměřením typu krajské nebo městské knihovny. Celkový seznam těchto nabídek ale neexistuje, musela byste se obrátit na jednotlivé knihovny. K prodeji by také mohly být například na www.aukro.cz .
Časopisy si ale můžete půjčit v níže uvedených knihovnách:
Název
Chvilka pro tebe
Nakl. údaje Praha : Europress, 1996-
Poslední nakl. 2007- : Praha : Bauer Media
Popis (rozsah) sv. ; 30 cm
Link http://www.chvilka-pro-tebe.cz
Ve fondu ABA001 [NK ČR Praha]
Roky: 1996- (akt. 2008)
CBA001 [Jihočeská vědecká knihovna České Budějovice] -- sign. ČB4.255
Roky: 1996- (akt. 2009)
KLG001 [Středočeská vědecká knihovna Kladno] -- sign. II/325
Roky: 1996- (akt. 2009)
LIA001 [Krajská věd. knih. Liberec] -- sign. PB 2735
Roky: 1996- (akt. 2009)
OLA001 [Vědecká knihovna Olomouc] -- sign. II 860.571
Roky: 1996-
ULG001 [Severočeská vědecká knihovna Ústí nad Labem]
Roky: 1996- (akt. 2009), uch. 2
Městská knihovna Praha
Roky:2002-2008 - prezenčně
Název Vaříme & pečeme
Nakl. údaje Praha : Europress, 2003-2006
Popis (rozsah) 4 sv. ; 30 cm
Link WWW stránky vydavatele: http://www.tina.cz
http://www.bauermedia.cz/
Ve fondu ABA001 [NK ČR Praha]
Roky: 2006
KLG001 [Středočeská vědecká knihovna Kladno] -- sign. III/172 a
Roky: 2004-07
LIA001 [Krajská věd. knih. Liberec] -- sign. PB 4005
Roky: 2003- (akt. 2009)
OLA001 [Vědecká knihovna Olomouc] -- sign. II 857.388/ PŘÍL
Roky: 2003-06
Městská knihovna Praha
Roky:2002-2008 - prezenčně
Název Tina : pro moderní ženu
Nakl. údaje Praha : Europress, 1996-2005
Popis (rozsah) 13 sv. ; 29 cm
Link http://www.casopis-tina.cz
Ve fondu ABA001 [NK ČR Praha]
Roky: 1996-2005
CBA001 [Jihočeská vědecká knihovna České Budějovice]
Roky: 1996-2005
KLG001 [Středočeská vědecká knihovna Kladno] -- sign. III/172
Roky: 1996-2005
OLA001 [Vědecká knihovna Olomouc] -- sign. II 857.388
Roky: 1996-2004
PNA001 [Studijní a vědecká knihovna Plzeň] -- sign. 36A1524
Roky: 1996-2005
ULG001 [Severočeská vědecká knihovna Ústí nad Labem] -- sign. Č1561
Roky: 1996-2005
Možnosti výpůjček se řídí knihovními řády jednotlivých knihoven. Můžete se také obrátit na nejbližší knihovnu a požádat o zprostředkování meziknihovní výpůjční služby.
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Datum zadání dotazu
07.07.2009 13:56
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu