časopis Zlatý máj
Text dotazu
Vychádza ešte Zlatý máj - časopis o detskej literatúre? (Šéfredaktorom bol Z. Slabý.) Na Slovensku som naň nenarazila. Je možné sa skontaktovať s redakciou?
Odpověď
Dobrý den,
časopis Zlatý máj: časopis o dětské literatuře a umění (ISSN 0044-4781) jako takový přestal vycházet roku 1997. Tuto informaci jsme nalezli v České národní databázi ISSN (http://arl.stk.cz:8080/issn.html) nebo také v České národní bibliografii - Seriály (http://sigma.nkp.cz/F/?func=file&file_name=find-a&local_base=CNBP). Podle elektronického katalogu NK ČR
(http://sigma.nkp.cz/F/?func=file&file_name=find-a&local_base=NKC) a také podle Souborného katalogu ČR
(http://sigma.nkp.cz/F/?func=file&file_name=find-a&local_base=skc) jsme však zjistili, že tento časopis pod jménem Zlatý máj: o dětské literatuře a umění vyšel v letech 1999 a 2000 jako ročenka. Ve fondu ji má nejen Národní knihovna ale i např. Krajská vědecká knihovna Liberec, Vědecká knihovna Olomouc a další, všechny snadno zjistíte vyhledáním titulu v Souborném katalogu.
Časopis Zlatý máj vydávala Česká sekce IBBY, na jejích webových stránkách http://www.ibby.cz , naleznete kontaktní informace.
Obor
Informace o vydaných dokumentech
Okres
--
Knihovna
Národní knihovna ČR
Datum zadání dotazu
21.01.2008 14:21
Přidat komentář
Pokud chcete přidat komentář, zadejte jej do formuláře níže. Nejsou povoleny žádné formátovací značky. Adresy na web nebo emailové adresy budou automaticky transformovány na aktivní odkazy. Komentáře jsou moderovány.
Kolik je 10 + 4?
Hledání v archivu